Ani Češi se do Spodek Areny letos nepodívají
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Ani Češi se do Spodek Areny letos nepodívají

Ani Češi se do Spodek Areny letos nepodívají

Michael Douša

Michael Douša

7. 2. 2023 19:50

Adam "NEOFRAG" Zouhar končí na Katowických Intel Extreme Masters těsně před branami

Reklama
Adam "NEOFRAG" Zouhar končí na Katowických Intel Extreme Masters těsně před branami.

Po výhře proti MOUZ, kde se Adam “NEOFRAG” Zouhar utkal s jeho slovenským protějškem Davidem “frozen” Čerňanským, stouply OG naděje na další postup v letošním ročníku IEM Katowice, bohužel je ale rázně zastavili ruští výherci IEM Rio Major 2022, Outsiders. Ani Česko, ani Slovensko tak nebudou mít ve Spodek Areně svého právoplatného zástupce.

Inferno, první mapa hry, sice začala nadějně pro OG, po několika málo kolech ale Outsiders získali náskok, který se pouze zvětšoval. Overpass pak vypadal napínavěji, v prvním poločase OG vedli 9:6, nicméně v druhém poločase se Outsiders sebrali a OG se povedlo dostat jen další tři body. Hra tak skončila skórem 16:12 znovu pro Outsiders a OG tak v nedalekých Katowicích konči. Největší počet zabití tohoto zápasu měl ruský hráč Dzhami “Jame” Ali, dohromady jich za obě mapy získal 45, pověstný Jame time tak v podání ruského kapitána ani nebyl potřeba.

Outsiders teď hrají proti americko-kanadským Complexity o postup do čvrtfinále, kde dle sázkových kanceláří mají větší šanci na výhru právě ruští ostrostřelci, OG míří z Katowic domů. Mají se ovšem čeho bát, Complexity v mezičase poslali domů také mix fnatic, takže není radno si s nimi zahrávat. Ač by dnešní výsledek Outsiders sváděl k podcenění Complexity, není radno tak činit. Takový zápas se může klidně protáhnout až do třetí mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama