arctic-gaming-rozsiruje-sve-rady
Esport LoL Článek Arctic Gaming rozšiřuje své řady.

Arctic Gaming rozšiřuje své řady.

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

15. 2. 2016 15:21

Arctic Gaming nabírá hráče LoL, SCII...

Reklama

Česká gamingová organizace Arctic Gaming se v nedávné době rozloučila s LoL týmem a proto začala hledat nové talenty. Nakonec nezůstalo jen u League of Legends a organizace se včera pustila do rozsáhlého náboru nových týmů/jednotlivců v celé řadě her. Ve stejný moment nabízí příležitost i pro ty, kteří se hrám nevěnují na takové úrovni, aby splňovali podmínky, ale rádi by se uplatnili v realizačním týmu.

Arctic Gaming se chystá posílit nebo otevřít sekce v následujících hrách:

  • World of Tanks - WN8 1800+
  • Counter Strike: Global Offensive - 700h+, Supreme+
  • StarCraft II - Master +
  • Rocket League - 300h+, Season 1 – Gold 2+
  • Heros of the Storm - Rank 3+

Dále plánuje otevřit sekci v nové kompetitivní FPS od Blizzardu, Overwatch. Hra se prozatím nachází v beta testu a plná verze by měla vyjít 21. června 2016.

V případě, že se v žebříčku dané hry nacházíte na správném místě, je třeba ještě splňovat několik základních podmínek. Jako je minimální věková hranice 17 let, profesionální přístup nebo schopnost podřídit se autoritám ve vedení organizace.

Jste hráčem League of Legends a říkáte si, zda je nábor pro tuto hru ještě otevřený? V aktuální době probíhá tryout, ale výsledky pokulhávají a tak máte stále šanci. V sekci LoL je vedle pánského týmu připravena podpora i pro dámský tým. V případě pánského týmu je minimální divize Diamond 2, dámy se musí nacházet alespoň v Paltinum 2.

Další informace naleznete na stránkách Arctic Gaming.

Arctic Gaming rozšiřuje své řady.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama