Asmongold to balí na svém hlavním kanále
Zajímavosti Článek Asmongold to balí na svém hlavním kanále

Asmongold to balí na svém hlavním kanále

Adam Král

Adam Král

29. 9. 2022 15:47

Streamer Asmongold končí se streamováním na svém hlavním kanále a přesouvá se na vedlejší.

Reklama

Vypadá to, že streamer Mizkif je v problémech. Poté, co ho jeho kolega-streamer nařkl z toho, že to byl právě on, kdo posloužil jako krytí pro sexuální zneužití, kterého se dopustil jeho kamarád, rozhodl se, že si dá na chvíli pauzu. Přestože s touto situací nemá skoro co dělat, čisté svědomí nemá ani fanoušek World of Warcraft a tvůrce na Twitchi, Asmongold.

Asmongold a napojení na Mizkifa

Mizkif je jedním ze zakladatelů uskupení One True King (OTK) a je to právě Asmongold, který je tváří a členem. To ale neznamená, že si toho nebude všímat. Právě naopak, byl to streamer, který se k situaci několikrát vyjadřoval a uváděl vše na pravou míru. Ve svém vysílání z 26. září uvedl, že to bylo možná naposledy, co ho jeho diváci viděli na hlavním kanále. 

Kvůli kontroverzi okolo Mizkifa si Asmongold není jistý, že někdy bude ještě streamovat na svém hlavním kanále. Přesunul se tak na svůj vedlejší s názvem Zackrawrr, kde odvysílal nejnovější expanzi ve World of Warcraft s názvem Wrath of the Lich King Classic. Na streamu řekl, co ho ke krokům vede.

Chtěl jsem dneska vysílat na svém hlavním kanále. Když jsem se ale vzbudil  sedm ráno s panickým záchvatem a byl jsem vyděšený, už jsem neusnul. Řekl jsem si, že na to kašlu a na svém hlavním kanále už asi nikdy vysílat nebudu.

Pokud se tak skutečně stane, nechá za sebou Asmongold kanál se třemi miliony odběratelů. Přestože jeho vedlejší kanál nedosahuje na špatná čísla, byla by škoda, nechat za sebou práci za posledních několik let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama