Assassin's Creed: Mirage čeština je k dispozici zdarma ke stažení
i Zdroj: Ubisoft
Češtiny do her Assassin's Creed Mirage Článek Assassin's Creed: Mirage čeština je k dispozici zdarma ke stažení

Assassin's Creed: Mirage čeština je k dispozici zdarma ke stažení

Jarmil Černý

Jarmil Černý

5. 10. 2023 16:49

České titulky do Assassin's Creed: Mirage pro PC jsou už nyní k dispozici ke stažení. Jak už to v dnešní době bývá, téměř okamžitě po vydání hry byla za pomocí umělé inteligence vytvořena česká lokalizace, tu je možné stáhnout úplně zdarma.

Reklama

Čeština do Assassin's Creed: Mirage je zatím k dispozici pouze pro PC. O dalších platformách jako Playstation či Xbox se tvůrkyně češtiny zatím nezmiňuje. O překlad se opět postarala streamerka Squiee, která má na svědomí strojové překlady her jako Assassin’s Creed Valhalla nebo Starfield.

Čeština skrze AI do Assassin’s Creed Valhalla je zdarma ke stažení
i Zdroj: Ubisoft

Čeština skrze AI do Assassin’s Creed Valhalla je zdarma ke stažení

Assassin’s Creed Valhalla sice vyšel už v roce 2020, až doposud však neexistovala možnost, jak si hru vychutnat v češtině…

11. 9. 2023 15:40
2

Tvůrkyně také uvádí, že nejde pouze o jednoduchý strojový překlad, nýbrž o kombinaci algoritmů a překladu z několika jazyků pro co nejpřesnější překlad skloňování. „Netvrdím, že je překlad dokonalý, ale měl by být kvalitativně výše, nežli běžné AI češtiny, které na internetu uvidíte,“ dodává v medailonku na svém webu, kde lze strojovou češtinu najít zdarma ke stažení.

Assassin's Creed: Mirage po překvapivém oznámení vývojářů, že vydání hry o týden uspíší, vyšel 5. října 2023 na platformy PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One. Na webu Metacritic.com, kde kvalitu her obvykle hodnotí fanoušci i kritici, si titul k 5. říjnu drží od kritiků hodnocení 77/100.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama