Autoři populární hry It Takes Two oznámí nový titul ještě tento rok
i Zdroj: Hazelight Studios
Gaming It Takes Two Článek Autoři populární hry It Takes Two oznámí nový titul ještě tento rok

Autoři populární hry It Takes Two oznámí nový titul ještě tento rok

Václav Brixí

Václav Brixí

17. 4. 2024 14:30

Studio Hazelight, které stojí za hrou roku 2021, It Takes Two, oslaví v listopadu 10 let. Při té příležitosti se máme dočkat odhalení nové hry, na kterou v příspěvku lákají.

Reklama

Na sociální síti X se před pár dny objevil příspěvek, který upozorňuje na fakt, že Hazelight Studios v listopadu oslaví 10 let své existence. V rámci nostalgického vzpomínání se příspěvek vrátil do března roku 2014, kdy zakladatel studia Josef Fares přebíral ocenění BAFTA pro hru Brothers: A Tale of Two Sons. To byl jeden z hlavních impulzů k tomu, aby o pár měsíců později založil právě Hazelight Studios, které hráčům přineslo ikonické kooperační tituly A Way Out a It Takes Two.

Kromě nostalgického vzpomínání se objevila i podstatná informace o nadcházejících plánech studia. Později v tomto roce se prý máme dočkat odhalení jejich nového titulu, který s největší pravděpodobností bude opět sázet na originální pojetí kooperace. Ačkoliv žádné konkrétní datum odhalení nepadlo, můžeme předpokládat, že se jej dočkáme právě na zmiňované výročí.

Zatím neodhalená hra od studia Hazelight je díky svým předchůdcům jedním z nejočekávanějších titulů. Oba předchozí produkty sklidily jednoznačný úspěch u kritiky i diváků a mnozí je označují za jedny nejoriginálnějších výtvorů vidoeherního průmyslu. Je evidentní, že je bývalý filmový režisér Josef Fares v herní branži, jako ryba ve vodě a po získání prestižního ocenění v roce 2021 je navíc očividně při chuti. K tomu všemu v poslední době sebejistou přímo září, což si doufejme můžeme vykládat jako dobré znamení. Je však patrné, že It Takes Two nasadilo laťku hodně vysoko a celý tým Hazelight Studios bude mít co dělat, aby této kvalitě dostál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama