Band of Defenders kooperativní střílečka od českých vývojářů
Gaming Článek Band of Defenders kooperativní střílečka od českých vývojářů

Band of Defenders kooperativní střílečka od českých vývojářů

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

5. 4. 2018 11:18

Již v pátek vychází další slibný kousek od našich vývojářů.

Reklama

Již zítra vychází česká hra Band of Defenders od studia Alda Games, která nabídne kooperaci až pro čtyři hráče. Co se PC platformy týče Alda Games jsou v herním průmyslu nováčci. O to je překvapující, s jak dobře vypadající hrou vyrukovali.

Band of Defenders kooperativní střílečka od českých vývojářů

Band of Defenders je online co-op střílečka odehrávající se v post-apokalyptickém světě, kde máte za úkol odrážet vlny nepřátel a uchránit předem daný objekt. Hráči si pomáhají stavění barikád a různých útočných věží. V jedné hře je několik vln, mezi kterými je vždy velmi krátký časový prostor, pro vylepšení nebo popřípadě opravení vašeho opevnění. Mezery mezi vlnami, můžete využít také nákupem nových zbraní, různého vybavení nebo se můžete například doléčit. S finální vlnou poté přichází boss, který prověří celkovou připravenost vaší základny.

Hra vypadá, že bude mít opravdu co nabídnout, tedy aspoň co se obsahu týče. Měla by obsahovat více jak 10 různorodých prostředí, nespočet zbraní a v oblasti stavění je tolik možných věcí, že odemknout je všechny vám zabere opravdu mnoho hodin. Nesmíme taky opomenout možnost vybrat si ze 4 různých charakterů, které si budeme moci pomocí oblečení zkrášlit podle našeho gusta.

Hra tedy nevypadá vůbec špatně, ale až finální verze hry nám prozradí, jaká hra ve skutečnosti bude. Band of Defenders vychází 6. dubna na platformě Steam. Cena zatím nebyla stanovena, ale podle našich odhadů by se měla pohybovat maximálně kolem 15€.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama