Battleborn přechází v model free-to-play
Gaming Článek Battleborn přechází v model free-to-play

Battleborn přechází v model free-to-play

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 6. 2017 15:01

Akční online střílečka Battleborn se stává free-to-play titulem. Vztahuje se na všechny platformy.

Reklama

Battleborn přechází v model free-to-play

Overwatch, Paladins, Battleborn.. Her na podobné bázi a principu je v poslední době čím dál více a právě to způsobuje, že některé z nich jsou hráči opomínány. Stejně je na tom i poslední zmíněný titul Battleborn. S počtem hráčů vývojáři v poslední době nebyli spokojeni v takové míře, že se rozhodli k přechodu hry na model free-to-play.

Na PC hru můžete stahovat skrz Steam, pro konzolisty platí omezení na prémiový účet Xbox Live Gold v případě konzole od Microsoftu, PS Plus pak v případě konzole od Sony. V PS storu Battleborn jako free-to-play najdete až 13. června, na Xboxu je už dostupný.

Narozdíl od zakoupené verze si v rámci free-to-play nemůžete zahrát s libovolným ze 30 hrdinů. Každý týden se vymění 6 hrdinů, za které můžete hrát. Postupně si tak budete moci vyzkoušet úplně všechny. Žádná další omezení už free-to-play model nenese, co se týče herních módů a map, dostupné jsou všechny.

Ačkoliv vývojáři mluví o "free trialu", tzn. časově limitované nabídce, zatím se však zdá, že nepůjde o krátkodobou záležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama