battlefield-1-nabidne-novou-mapu
Gaming Článek Battlefield 1 nabídne novou mapu

Battlefield 1 nabídne novou mapu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

8. 11. 2016 12:46

Bezplatná aktualizace do hry přidá novou mapu. Dočkáme se až v prosinci.

Reklama

Battlefield 1 nabídne novou mapu

Prosinec je vskutku ideální měsíc pro hráče. Spousta času hrát, nic více snad ani nepotřebujeme. Ještě spokojenější ovšem budou hráči Battlefieldu 1, zřejmě jako Vánoční dárek totiž do hry dostanou novou mapu. No a co by to bylo za dárek, kdyby se měl platit. Mapa bude zadarmo.

Název mapy je Giant’s Shadow a hráče přesune na bitvu u Selle. Přesný termín, kdy bude mapa mezi hráče vypuštěna není znám, stejně tak nebyly uvolněny žádné obrázky k mapě, jen tento jeden jediný.

Battlefield 1 nabídne novou mapu

Připravte se na nasazení v bitvě u Selle v chladném podzimu roku 1918. Boje se ze zákopů přesouvají do otevřeného prostoru a na bojiště dopadá stín obrovské zřícené vzducholodě. Britské síly prorazily Hindenburgovu linii a jsou na pochodu směrem k důležitému železničnímu uzlu. Ve volné krajině a u říčních břehů podél železniční tratě Cateu-Wassigny se odehrávají líté střety pěchoty a tanků a situaci na bojišti může každou chvíli zvrátit příjezd obrněného vlaku. Giant’s Shadow bude součástí prosincové bezplatné aktualizace pro Battlefield 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama