battlefield-1-nabidne-v-pribehu-celkem-ctyri-hrdiny
Gaming Článek Battlefield 1 nabídne v příběhu celkem čtyři hrdiny

Battlefield 1 nabídne v příběhu celkem čtyři hrdiny

Filip Němeček

Filip Němeček

28. 9. 2016 17:48

Zahrajeme si třeba jako řidič tanku. Ukáže se Rudý baron či Lawrence z Arábie.

Reklama

Nový Battlefield přistoupí k vyprávění singleplayerového příběhu odlišně od svých předchůdců. Rozdělen bude na „War Stories“ s různými postavami. DICE také sdělilo, že místo na historii či bitvy se chce zaměřit hlavně na lidi. Rozdělení na kapitoly umožní pokrýt mnohem větší časový úsek a přinést také různorodá bojiště.

Battlefield 1 nabídne v příběhu celkem čtyři hrdiny

V průběhu si tak zahrajeme celkem za čtyři různé hrdiny. Jako příklad uvádí studio kapitolu Through Mud and Blood, která má být dostupná skrze EA/Origin Access. Odehrává se v pozdějších dobách války a točit se bude okolo posádky britského tanku Mark V. Hlavní hrdina je řidič, který se musí velmi rychle naučit tank ovládat. Hrdina tak zpočátku bude umět hlavně řídit a opravovat, zbytek se bude muset v průběhu vašeho hraní naučit. Třeba si budete moci ukrást nepřátelský tank.

Celkově má hra pro jednoho hráče přinést otevřenější bojiště, než tomu bylo třeba v Battlefield 4. DICE se inspirovalo tím, jak hráče baví hrát multiplayer, a některé tyto prvky chce replikovat právě v příběhové části.

Battlefield 1 nabídne v příběhu celkem čtyři hrdiny

Battlefield 1 představí také historické postavy, DICE zatím potvrdilo, že se ukáže Thomas Edward Lawrence (známý jako Lawrence z Arábie, vedl povstání proti Turecku) a Manfred Albrecht von Richthofen (slavný stíhací pilot přezdívaný Rudý baron).

Obrněný vlak potkáme také v singleplayeru. Další z hlavních postav bude arabská rebelka, bojující pod vedením právě Thomase Lawrence. V této kapitole má čekat opět jiný styl boje. DICE mluví o průzkumu nepřátelských pozic, opatření výbavy a konečně likvidaci obrněného vlaku.

Battlefield 1 nabídne v příběhu celkem čtyři hrdiny

Vývojáři zatím zbylé dva hrdiny nepředstavili. Podle ratingové agentury ESRB to budou stíhací pilot a „message-runner“ – jejich úkolem bylo ve válce předávat zprávy. Šlo o jeden z nejnebezpečnějších úkolů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama