Battlefield 2042 dostane battle pass a prémiovou měnu
Gaming Článek Battlefield 2042 dostane battle pass a prémiovou měnu

Battlefield 2042 dostane battle pass a prémiovou měnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2022 16:43

Vývojáři opatrně vysvětlují princip mikrotransakcí ve hře.

Reklama

Battlefield 2042 se po sedmi měsících připravuje na start první sezóny. Trvalo to dlouho – ještě aby ne, když museli vývojáři hasit obrovský průšvih, který si s vydáním udělali. Ještě není zdaleko vyhráno, plné odhalení obsahu pro první sezónu má údajně přijít 8. června, ještě před tím ale DICE pomaličku našlapuje a vysvětluje hráčům, jakým způsobem chtějí do hry zakomponovat mikrotransakce.

Nový článek pojednávající o ekonomice ve hře velice opatrně popisuje to, co plánuje DICE do hry zakomponovat. Ve výsledku se nedočkáváme ničeho unikátního. Hra nabídne dvě verze battle passu, jednu zdarma a druhou placenou. Všechen nový obsah jako jsou noví specialisti, zbraně a další hratelné věci budou obsažené v neplaceném battle passu a hráči je odemknou postupem v něm. 

Placený battle pass pak nabídne různé kosmetické doplňky či Battlefield Currency, tedy prémiovou měnu, jenž můžeme použít ke koupi skinů nebo battle passu. Tento formát věrně znají hráči Call of Duty, kde je princip naprosto totožný. Bohužel prozatím nevíme, kolik bude stát prémiová měna, battle pass ani skiny.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama