bethesda-na-e3-novy-quake-fallout-4-dlc-prey-2-dishonored-2-a-remaster-skyrimu
Gaming Článek Bethesda na E3: Nový Quake, Fallout 4 DLC, Prey 2, Dishonored 2 a remaster Skyrimu

Bethesda na E3: Nový Quake, Fallout 4 DLC, Prey 2, Dishonored 2 a remaster Skyrimu

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 6. 2016 18:20

O Quake Champions zatím moc nevíme, ale bude jiný. To samé platí pro Prey 2.

Reklama

Bethesda si toho na letošní ročník E3 připravila opět hodně. Chystá například návrat série Quake. Bude ale trošku jiný. Novinka dostala podtitul Champions a inspiruje se střílečkami, které obsahují rozdílné hrdiny. Postavy budou mít jiný herní styl, vzhled a schopnosti. Více uvidíme na QuakeCon v létě.

Nepamatujete si náhodou Prey z 2006? Ani to není třeba, protože dvojka bude kompletně jiná. Podíváme se do roku 2032 na vesmírnou stanici Talos One. Tu ale přepadli mimozemšťani a je třeba začít bojovat. Hrdina bude mít opět kromě zbraní také speciální schopnosti.

Fallout 4 představuje ohromný úspěch pro Bethesdu a ta s ním nehodlá jen tak skončit. Brzy vyjdou další DLC, které potěší hlavně budovatele. To první přinese nové prvky pro stavbu a ve druhém budete moci postavit rovnou vlastní Vault a spravovat ho.

Hrajete Fallout Shelter na mobilu? Už více než 50 milionů hráčů si hru zkusilo. Brzy přijde obří aktualizace s novým obsahem a navíc se hra podívá na počítače.

A jako poslední novinka, kterou vydavatel oznámil ve videu s Fallout je nová verze úspěšného fantasy RPG The Elder Scrolls: Skyrim. Podívat se můžete na porovnání grafiky původní verze a remasteru. Na herní konzole se dostanou mody, hra vyjde 28. října.

Připomenuta byla také karetní hra The Elder Scrolls: Legends skrze upoutávku na příběhovou kampaň.

Také o Dishonored 2 víme již nějaký čas, konečně jsme se ale mohli podívat na to, jak bude hra vypadat při hraní. Jak bylo oznámeno dříve, hra vyjde 11. listopadu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama