bgch-2015-akreditace-otevreny
Esport Článek BGCH 2015: Akreditace otevřeny

BGCH 2015: Akreditace otevřeny

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

1. 11. 2015 19:56

Finále prestižní počítačové soutěže BenQ Grunex Challenge 2015 už klepe na dveře!

Reklama

Od 13. do 15. listopadu 2015 bude na pražském Holešovickém výstavišti probíhat veletrh herních konzolí a počítačových her HRAY! EXPO. V rámci veletrhu HRAY! EXPO proběhne také finále soutěže počítačových turnajůBenQ Grunex Challenge 2015, kde hráči budou bojovat o finanční výhry v celkové výši 90 000 korun!

Kromě herních turnajů se můžete těšit na nejnovější IT technologie, hardwarové novinky či bohatý doprovodný program. Nenechte si ujít finále BenQ Grunex Challenge 2015 a přijďte se podívat na výstaviště!

INFORMACE K ZÍSKÁNÍ AKREDITACE

Veškerá média (novináři, fotografové, manažeři týmů, …), která se chtějí dostat do prostor mezi hráče a na hlavní stage, musí získat akreditaci, respektive musí být akreditováni.

Pro získání akreditace napište e-mail na adresu vojtech.hajek@grunex.com, který bude obsahovat následující informace:

Předmět e-mailu: Akreditace – BGCH 2015 - Jméno Příjmení, Médium

Obsah e-mailu:

Jméno: (Příklad: Vojtěch) Příjmení: (Příklad: Hájek) E-mail: (Příklad: vojtech.hajek@grunex.com) Telefon (mobilní): (736 211 ***) Médium: (Příklad: Grunex) Webová stránka: (Příklad: www.grunex.com) Pozice: (Příklad: redaktor, fotograf, manažer) Datum (den), kdy chcete být na veletrhu: (Příklad: pátek - 13. listopadu)

Počet akreditací je omezený! Pokud vám bude udělena akreditace, odešleme vám e-mail s podrobnými informacemi a získáte tak jednodenní VIP vstup na veletrh HRAY! EXPO, se kterým se dostanete do prostor fináleBenQ Grunex Challenge 2015 a také na celý veletrh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama