Bizarní animák s ozbrojenou fazolí se dočká videoherní adaptace
i Zdroj: Killer Bean Studios
Gaming Killer Bean Článek Bizarní animák s ozbrojenou fazolí se dočká videoherní adaptace

Bizarní animák s ozbrojenou fazolí se dočká videoherní adaptace

Adam Němec

Adam Němec

22. 8. 2023 17:00

Pokud trávíte hodně času na internetu, tak jste možná zaregistrovali sérii animovaných filmečků jménem Killer Bean. Jak její název napovídá, jedná se o dílo, ve kterém antropomorfní fazole, oblečená až podezřele podobně jako Deadpool, breakdancuje se dvěma zlatými pistolemi v rukou a střílí fazolové mafiány.

Reklama

Samotná hra byla oznámena již v roce 2021 po předčasném zrušení seriálu Killer Bean, nyní jsme se ovšem dočkali prvního oficiálního traileru na YouTube kanále Killer Bean.

Trailer láká na opravdu šílený gameplay plný skoků, otoček, explozí, bullet timu a samozřejmě pro sérii povinného breakdancu, to vše v otevřeném světě, který budeme moci projít v pohledu jak z první, tak ze třetí osoby. Nejen pěšky, ale také ve stíhačce či vrtulníku. Hra bude mít roguelike design, takže by každá kampaň měla být úplně jiná. Od lokací, přes aliance postav, až po strukturu misí.

No a pokud se ptáte co je vůbec Killer Bean, jedná se o video-filmovou sérii vytvořenou Jeffreym Lewem, americkým animátorem, který první díl série vydal již v roce 1996. Ten v roce 2000 následoval další krátký animák a poté dokonce celovečerní film Killer Bean Forever z roku 2008. Série se také v roce 2012 dočkala hry na mobil.

V roce 2020 začal Jeff Lew na YouTube kanál Killer Bean vydávat remastery starých dílů a také celý film Killer Bean Forever. V roce 2021 začal Lew vydávat novou sérii Killer Bean, ta ovšem byla předčasně zrušena, kvůli problémům s autorskými právy. Její děj by měla převzít právě videohra Killer Bean.

Hru Killer Bean si už nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama