BlameF má utrum: Po fiasku na RMR hledají Astralis nového kapitána
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek BlameF má utrum: Po fiasku na RMR hledají Astralis nového kapitána

BlameF má utrum: Po fiasku na RMR hledají Astralis nového kapitána

Michael Douša

Michael Douša

28. 2. 2024 16:35

Benjamin "blameF" Bremer byl dlouhou dobu považován za poměrně unikátního kapitána - i přesto, že vedl poměrně úspěšné sestavy, si sám udržoval opravdu vysoký rating a dobré skore. Po dalším neúspěchu ale pohár trpělivosti Astralis přetekl.

Reklama

Není se asi čemu divit. Astralis přijdou o svůj domácí Major, který se odehraje v srdci Dánska - v Kodani, a bylo potřeba udělat rezolutní rozhodnutí - ukázat prstem na toho, kdo za celou situaci může, a ukázat akcionářům, že management ví, co dělá. To, že musel celý tým hrát bez kouče, se nějak zamete pod koberec, zvlášť, když Astralis náhle kouče našli - nově jím bude Casper “ruggah” Due, který doposud koučoval u OG. Také bez větších úspěchů.

“Jsem zklamaný, že musím opustit Astralis a tým, který jsem chtěl dovést na vrchol. Asi jsem to čekal, když jsme neuspěli, i přesto, že jsem měl pocit, že jsme na správné cestě,” říká dánský střelec. “Chci ale začít hrát co nejdřív, ale jako rifler, ne kapitán,” sdělil na Twitteru. S tím souhlasí i management - “Přesouváme blameF na lavičku, přičemž myslíme na možný prodej,” vyšlo dnes na oficiálním Astralis Twitteru.

Ani tomu se nelze divit. Astralis dostali poměrně bolestivou ránu, když museli od Heroic odkoupit Martina “stavn” Lunda a Jakoba “jabbi” Nygaarda za plnou cenu, tedy nejspíše 1,5 milionu dolarů. Za každý peníz tak budou jedině rádi, zvlášť, když jinak budou muset platit blameFovi výplatu až do konce roku 2025. Kdo se ale postaví do čela Astralis za něj, není jisté. Je možné, že se s prosíkem vrátí ke své někdejší hvězdě Lukasu “gla1ve” Rossanderovi, ale po historických křivdách by nebylo divu, pokud by je odmítl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama