bohata-nabidka-headsetu-plantronics-potesi-kazdeho-hrace
Technologie Článek Bohatá nabídka headsetů Plantronics potěší každého hráče

Bohatá nabídka headsetů Plantronics potěší každého hráče

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 6. 2016 16:03

Pohodlný headset patří do každé správné herní výbavy.

Reklama

Pohodlný headset patří do každé správné herní výbavy. Zvuky slyšíte čistě, neruší vás okolní hluk a díky mikrofonu můžete komunikovat se spoluhráči. Značka Plantronics nabízí celou řadu herních sluchátek, ze kterých si vybere opravdu každý.

Plantronics ve svém portfoliu nabízí mimo jiné celou řadu bezdrátových sluchátek pro telefonování či pro sport. Pokud ale chcete headset ke hraní, koukejte po produktových řadách Gamecom a RIG, obě se mohou pyšnit bohatým výběrem.

Cenově výhodná řada Gamecom

Úkolem řady Gamecom je přinést kvalitní sluchátka s dobrou výbavou, navíc s příjemnou cenou. Hodí se tak pro hráče, kteří nechtějí za headset příliš utrácet. Nejdostupnější model Gamecom 318 nabízí měkké náušníky pro pohodlné nošeni, výklopný mikrofon, který navíc umí potlačit šum a lze ho snadno na kabelu vypnout. Konstrukce kombinuje lehkost s odolností a je tak vhodná na dlouhé nošení. Podobné vlastnosti a mnohem více potom přináší model Gamecom 388. Náušníky jsou zde prostornější a dají se otočit, což oceníte hlavně při přenášení a skladování.

Bohatá nabídka headsetů Plantronics potěší každého hráče

Řada Gamecom je sice především o výhodné ceně, nabízí ale také model pro náročnější hráče. Headset Gamecom 818 zaujme hlavně bezdrátovým provedením a hodí se pro ty, kteří nechtějí bojovat s kabelem či riskovat jeho poškození. Navíc lze sluchátka připojit také k herní konzoli PlayStation 4. Zvuk bezdrátově si s Gamecom 818 můžete užít až 10 hodin.

Prémiová a na výběr bohatá řada RIG

Kromě Gamecom nabízí Plantronics své herní headsety ještě pod řadou RIG. Tyto kousky už míří na náročnější posluchače a opět nabízí velký výběr. Stačí se jen rozhodnout. Základ této řady tvoří model RIG 500. Zaujme především modulární konstrukcí. To znamená, že jde snadno rozložit na náušníky, hlavový most a čelenku. Headset tak můžete snadno rozložit pro delší přenášení a také nabízí bohaté možnosti přizpůsobení, aby vám dokonale padl.

Pod označením RIG 500 dále najdete model HD, který může nabídnout pohlcující prostorový 7.1 zvuk. HX je zase model určený pro konzoli Xbox One a konečně nejdražší RIG 500E přináší vhodnou konstrukci pro e-sport a opět prostorový 7.1 zvuk.

Bohatá nabídka headsetů Plantronics potěší každého hráče

Další možnost se jmenuje RIG Flex. U tohoto modelu se výrobce zaměřil především na pohodlné nošení a stylové provedení. Pokud nedáte dopustit na prostorový zvuk, je zde pro vás identicky vypadající RIG Surround, který nabízí právě 7.1.

Poslední z nabídky se jmenuje jednoduše RIG. Pohodlný headset je doplněn USB audio zesilovačem, pomocí kterého můžete snadno sluchátka ovládat a také k nim připojit ještě chytrý telefon skrze klasický jack konektor. Navíc si tento model můžete pořídit v lákavé bílé variantě. 

Bohatá nabídka headsetů Plantronics potěší každého hráče

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama