Boombl4: "s1mple ukázal, že pořád může porazit NiKa!"
Esport CS:GO Článek Boombl4: "s1mple ukázal, že pořád může porazit NiKa!"

Boombl4: "s1mple ukázal, že pořád může porazit NiKa!"

Michael Douša

Michael Douša

17. 12. 2021 23:46

Z kapitána Natus Vincere po zápase proti G2 čišela energie

Reklama
Podle některých je NiKo lepší než s1mple, Kirill "Boombl4" Michailov má ale jasno, jak se ukázalo v rozhovoru pro Dexerto.

 Alexandr "s1mple" Kostyljev měl spolu s Natus Vincere poněkud namále, když se G2 podařilo v eliminačním zápase vyhrát na Infernu. S1mple se ale nenechal zahanbit a na poslední mapě, Miragi, předvedl neuvěřitelný výkon. Za pouhých dvacet kol nejenže připsal svému týmu jednostranné vítězství, ale ještě k tomu si připsal 30 killů, čímž svého bosenského oponenta zastínil. Nikola "NiKo" Kovač totiž za celou mapu dal killů pouze šest.

"Poslední mapa byl s1mplův čas na show, aby ukázal, že má na to hrát na takové úrovni, a že dokáže NiKa porazit v duelech. NiKo teď sice hraje opravdu dobře, má nejlepší formu, co kdy měl, ale nechápu, proč to lidi tak moc řeší."

 Ruský kapitán přiznal, že nezačali na BLASTu ideálně, připsali si po deseti vítězstvích v řadě i první prohru, a to proti "mrtvé" sestavě Liquid. 

"Nezačalo to pro nás úplně dobře, prohráli jsme. Ale jsou to pro nás důležité informace, víme, na co se zaměřit. A jsme pořád ve spodním pavoukovi, jsme pořád na turnaji, pořád můžeme vyhrát. Je to poslední turnaj roku a tuhle trofej chceme."

 O současné formě ale hovořil velmi pozitivně, prý nemá pocit, že by na ně byl v současnosti vyvíjen nějaký velký tlak, ačkoliv jsou favority ve všech zápasech, do kterých vstoupí.

"Bude to spíš výzva příští rok, protože přijde hodně změn v sestavách a musíme udržet ten standard, že dokážeme bojovat i na takhle vysoké úrovni."

To a více se můžete dozvědět ve videorozhovoru od Dexerto zde: 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama