Broadcaster Royale s českou účastí
Esport PUBG Článek Broadcaster Royale s českou účastí

Broadcaster Royale s českou účastí

Robin Hegedus

Robin Hegedus

12. 8. 2018 13:53

O víkendu začíná poslední část kvalifikace na event do Ameriky

Reklama

Pokud pravidelně sledujete vašeho oblíbeného streamera, tak vám určitě neunikl Broadcaster Royale, což je turnaj o 300 000 dolarů, kde jedinou podmínkou je, že hráči musí jednotlivé zápasy v tomto turnaji streamovat. Tento turnaj míří do poslední části kvalifikace před offline finále v americkém Seattlu. Do poslední fáze se dostalo také několik českých dvojic!

Broadcaster Royale s českou účastí

Tento turnaj je rozdělen do 5 regionů - Asie, Evropa, Oceáníe, Severní Amerika a Jížní Amerika.  Nás samozřejmě zajímá nejvíce evropská část, která je rozdělená do uzavřené a a otevřené části. Již zítra od 16:00 začíná kvalifikace uzavřené části. Týmy si zabojují o 10 spotů na offline finále v Americe. V této části jsou dvě česká dua (po kliknutí na hráče budete odkázani na hráčské streamy, abyste je mohli sledovat v akci):

Czech This Out - TheCobrra a elwzoylol

Kings of Sosnovka - mazarin1k a spajkk

Hned další den v neděli 12.8. začíná i finále otevřené části. V ní se představí hned čtyři česká dua. I z otevřené části postupuje pouze nejlepších 10 týmu. V této části máme i želizka v ohni a to tým Dark Tigers, jelikož se zde nachází hráč zuppaa_, který v minulosti prokázal, že mu duo turnaje vyhovují (např. GLL Wingman, o kterém jsme vás v minulosti informovali).

Alza Gaming - seniks a okkocsgo

Dark Tigers - Zampeek a zuppaa_

Dark Universe - swalker a FreezeWithMe

TheFellasthefreek1ll a Marena_

 

Určitě by bylo zajímavé vidět některé naše duo ve finále, tudíž nezapomeňte fandit! Kdo je dle vás největší favorit na postup? Dejte vědět v komentářích!

Officiální stream celého eventu:   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama