Bulánci jsou na PC v plné verzi. Nyní se chystá vydání na Nintendu
Gaming Bulánci Článek Bulánci jsou na PC v plné verzi. Nyní se chystá vydání na Nintendu

Bulánci jsou na PC v plné verzi. Nyní se chystá vydání na Nintendu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

22. 9. 2023 11:30

Česká střílečka se dočkala kompletního vydání spolu s několika úpravami i opravami. Práce vývojářů ale nekončí.

Reklama

Po necelém roce v předběžném přístupu se český titul Bulánci dočkal vydání v plné verzi. Ačkoliv střílečka již obsahuje režim pro více hráčů a dokonce nedávno dostala i omezenou verzi, která je dostupná zdarma na Steamu, tak aktuální přerod s sebou přinesl i další novinky.

Bulánci přejdou na free-to-play model

Bulánci přejdou na free-to-play model

Zdarma si zahrajete dosud dostupný obsah, za budoucí přídavky zaplatíte.

31. 7. 2023 17:11

„Po letech vývoje a téměř roce v předběžném přístupu máme tu čest vám oznámit, že Bulánci oficiálně opouštějí Early Access a vycházejí v plné verzi.,“ uvedlo studio SleepTeam v oficiálním prohlášení. Tvůrci však ještě nekončí a čekají je další práce, což potvrzuje i zveřejněná a pravidelně aktualizovaná roadmapa.

Spolu s vydáním vyšel i patch s několika úpravami, mezi které se řadí například dřív slibovaný elitní trénink, továrna na hrdiny, žebříčky a achievementy. Autoři přidali i nápovědu nebo žádanou možnost nastavení vlastního ovládání. Proběhla také optimalizace multiplayeru, změnily se časy potřebné k přebití některých zbraní, přidaly se další kapitoly bulánčí historie, a podporovatelé ze Startovače dostali nové bonusy. Zároveň proběhlo i několik oprav nahlášených chyb – kompletní výčet změn je dostupný na Steamu.

Studio SleepTeam má nyní pracovat na nových mapách, zbraních, editoru či dalších verzích hry, respektive konzolových. Mezi prvními by se měli dočkat majitelé Nintenda Switch, údajně by vydání mělo být „za rohem“. Vývojáři však slibují, že Bulánci budou dostupní i na Xboxu a PlayStationu. Kdy tomu tak bude zatím není přesně stanovené.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama