call-of-duty-infinite-warfare-ukazuje-bitvu-ve-vesmiru-a-predstavuje-zmeny-v-kampani
Gaming Článek Call of Duty: Infinite Warfare ukazuje bitvu ve vesmíru a představuje změny v kampani

Call of Duty: Infinite Warfare ukazuje bitvu ve vesmíru a představuje změny v kampani

Filip Němeček

Filip Němeček

15. 6. 2016 00:27

Tentokrát budeme v roli veterána a dostaneme svobodu.

Reklama

Infinity Ward ukázalo skoro 7 minut herních záběrů z jedné mise v chystaném Call of Duty. Bojuje se v ní ve stíhačkách a také na palubě obří vesmírné lodi. Nechybí ani ukázka nových pohybových možností. Na konci videa jsou nové záběry remasteru Call of Duty: Modern Warfare.

Kromě videa ale tvůrci promluvili o celé řadě novinek a změn, které Infinite Warfare přinese. V první řadě bude hlavní hrdina ostřílený veterán a ne nováček, jako tomu bývalo v předchozích hrách. Změna se promítne celkem zásadně.

Ve hře tak budeme velet bojové lodi Retribution, jedné z posledních zbývajících v organizaci UNSA. Na mapě vesmíru si půjde vybrat, na jaké mise se vydáme a částečně také to, jakým stylem udeřit na nepřítele. Studio neřeklo, jak moc daleko se v budoucnu hra odehrává, ale především bojové vychytávky nebudou tak sci-fi, jako třeba v Advanced Warfare nebo Black Ops 3.

Sekvence při pilotování bojových stíhaček mají být plně ve vaší režii a nebudou vás „vodit za ručičku“. Nebudou chybět ani vedlejší mise, které mohou částečně ovlivnit příběh, podobně jako třeba v Black Ops 2.

Z informací to také vypadá, že se po lodi Retribution půjde mezi misemi svobodně pohybovat, sledovat jak se mění postupem času a podobně.

{control gallery}

Call of Duty: Infinite Warfare  vychází 4. listopadu pro PC, Xbox One a PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama