Call of Duty: WW2 nabídne ve sběratelské edici bronzovou sošku
Gaming Článek Call of Duty: WW2 nabídne ve sběratelské edici bronzovou sošku

Call of Duty: WW2 nabídne ve sběratelské edici bronzovou sošku

Jakub Osička

Jakub Osička

8. 8. 2017 19:51

Valor Collection Edition bude nakonec dostupná ve dvou různých edicích.

Reklama

Skalní fanoušci nesmrtelné ságy Call of Duty, zbystřete zrak! Oznámena totiž byla sběratelská edice jejího očekávaného pokračování. Call of Duty: WW2 vám dovolí na podzim (3. listopadu) zažít na vlastní kůži 2. světovou válku a pokud jste skuteční hardcore fanoušci série, můžete si udělat radost sběratelskou edicí.

Dvě edice

Tu na Twitteru představil spoluzakladate Sledgehammer Games, Michael Condrey. Chvíli po odhalení se díky spuštění předobjednávek v obchodě EBGames Australia zjistilo, že vlastně budou existovat sběratelské edice dvě. Obě budou obsahovat veškeré příslušenství. Konkrétně půjde o krásnou bronzovou sošku na motivy hry, velký plakát Nazi Zombie, nášivky herních divizí (Infantry, Airborne, Mountain, Armored, Expeditionary) a odznáček Blood Raven Sword. Nesmíme zapomenout ani na DLC The Divisions Pack.

Valor Collection Pro bude nabízet i season pass a propracovaný sběratelský steelbook. K dispozici bude pouze pro PS4 a Xbox One. Valor Collection Standard nebude obsahovat season pass a místo steelbooku dostanete jen tzv. Steelcase - tedy trošku ošizenou, ale přesto stále designově hezky zpracovanou krabičku. Tuto verzi můžete zakoupit i na PC.

Ceny jsou ovšem mnohonásobně vyšší oproti běžným kopiím. Výše zmíněný obchod nabízí Pro edici za 269,95 USD a obyčejnou za 229,95 USD. Do listopadu je ještě daleko, ale beta hry pro předplatitele začíná už 25. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama