cd-projekt-red-se-konecne-naplno-venuje-cyberpunk-2077
Gaming Článek CD Projekt RED se konečně naplno věnuje Cyberpunk 2077

CD Projekt RED se konečně naplno věnuje Cyberpunk 2077

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 11. 2015 09:51

Projektu se věnuje většina studia. Hra bude větší než třetí Zaklínač.

Reklama

Na začátku roku 2013 nám polské studio ukázalo trailer na lákavě vypadající Cyberpunk 2077 a od té doby jsme o hře neslyšeli. Mělo to dobrý důvod. Studio se totiž soustředilo na dokončení třetího Zaklínače, který přinesl mnohem více než předchozí díl.

Nyní je Zaklínač již několik měsíců vydaný a s ním také první z velkých přídavků. Pro studio tak nastal čas, aby se vrátilo ke svému druhému projektu. Zástupce studia to potvrdil webu GameSpot. Cyberpunk 2077 se konečně dočkal pozornosti a většina studia pracuje právě na něm.

Přišel vám Zaklínač 3 jako obří hra? Cyberpunk má být ještě větší. Hře mají také pomoci zkušenosti týmu s vývojem právě posledního Zaklínače. Zároveň ale chtějí s novinkou nabídnout také spoustu nových prvků, aby nešlo o „Zaklínače ve sci-fi kulisách“.

Kdy se ambiciózního Cyberpunk 2077 dočkáme? O plánech na datum vydání se žádné novinky neobjevily. Vzhledem k velikosti hry bych nedoufal, že hra vyjde dříve než v roce 2017. Ani platformy potvrzené nejsou. Kromě PC, Xbox One a PlayStation 4 ale moc možností stejně není. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama