CD Projekt ukázal gameplay novinky v Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
i Zdroj: CD Projekt RED
Gaming CP 2077: Phantom Liberty Článek CD Projekt ukázal gameplay novinky v Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

CD Projekt ukázal gameplay novinky v Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Adam Němec

Adam Němec

24. 8. 2023 17:00

Během Gamescom představení se CD Projekt RED pochlubil novým trailerem pro Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, který láká na úpravy hratelnosti spojené s vydáním datadisku a zároveň během představení potvrdili, že gameplayová rozšíření budou dostupná zdarma i pro majitele původní hry formou updatu na verzi 2.0.

Reklama

Tříminutový trailer s názvem New Ways To Play ukazuje spoustu novinek, kterých se hráči dožadovali prakticky již od vydání hry. V minulosti nám sice již velká část změn byla potvrzena hráči, kteří se k datadisku dostali formou demoverze na Summer Game Festu, ale i tak představuje trailer zajímavé novinky a přibližuje, co vše se změní, až budeme hledat prezidentku NUSA v Dogtownu.

Jak je z traileru očividné, změn není vůbec málo. Kromě nových zbraní a vozidel, která od datadisku většina hráčů očekávala, je k vidění také kompletně předělaný strom dovedností. Nově by měl odemykat kompletně nové způsoby hraní. V traileru se nám takto například představila možnost odrážet kulky mečem, házet nepřátele, střílet do granátů za letu, ale také několik dalších způsobů, jak dorazit nepřátele zbraní na blízko.

Dočkáme se také kompletně nového systému kybernetických vylepšení, souboje z vozidel jak formou hacků a standardních zbraní, tak i zbraní zabudovaných přímo do vozu. Kompletně předělaná či spíše vylepšená je i policie. Ta vás nyní bude pronásledovat a pokud napácháte opravdu pořádnou paseku, vyšlou na vás i elitní jednotky MaxTac. 

Všechny výše zmíněné novinky budou dostupné zdarma pro všechny vlastníky Cyberpunku 2077 formou updatu na verzi 2.0. Majitelé datadisku Phantom Liberty kromě příběhového rozšíření dostanou nový strom dovedností „Relikvie,“ který byl v původní verzi hry uzamčený. Těšit se mohou i na zvýšený limit maximálního levelu.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty vychází 26. září 2023 pro PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama