Češi drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu
Esport Valorant Článek Češi drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu

Češi drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu

Jarmil Černý

Jarmil Černý

12. 7. 2023 11:05

Čeští hráči Magnum a Monster jsou na cestě do VCT EMEA

Reklama

Turnaj VCT Ascension má za sebou skupinovou část. Z desítky nejlepších evropských celků zbyla pouhá čtveřice a lokální fanoušky může těšit, že obě dvě skupiny ovládly celky s českými hráči.

Ve skupině A statečně bojovali Acend, které znáte z East: Surge. Celek sice prohrál proti italským Dsyre, přesto si došel pro první místo ve skupině a postupuje do playoffs. Ve skupině B se psal příběh o dominanci Apeksu. Norská organizace je mnohými považována za favorita turnaje. Jediná prohraná mapa znamenala suverénní první místo ve skupině a postup do playoffs.

Apeks s Magnumem nastoupí proti SAW v double elimination play-off. Acend s Monsterem vyzvou Gentle Mates. Vstupenku mezi elitu si zajistí vítěz tohoto play-off, už nyní je tedy jasné, že se bude radovat pouze jeden z českých hráčů. Ideální scénář českého fanouška tedy vypadá tak, že se oba Češi probojují až do finále vyřazovací části, kde si to následně rozdají o vítězství a samotný postup.

Všechny zápasy playoffs VCT Ascension odvysíláme tento týden na našem Twitchi. První duely nalaďte už ve čtvrtek, samotné finále naladíte v neděli od sedmi. A nezapomeňte fandit oboum českým borcům.

Sleduj světový Valorant na Grunexu!

Všechny zápasy playoffs VCT Ascension odvysíláme tento týden na našem twitch kanále. První duely nalaďte už ve čtvrtek, samotné finále naladíte v neděli od sedmi. A nezapomeňte fandit oboum českým borcům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama