Československý CS:GO přestup roku? Enterprise prodávají MATYSE za rekordní částku!
Esport CS:GO Článek Československý CS:GO přestup roku? Enterprise prodávají MATYSE za rekordní částku!

Československý CS:GO přestup roku? Enterprise prodávají MATYSE za rekordní částku!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

2. 5. 2022 00:13

Padla nová rekordní částka za přestup CS:GO hráče na domácí scéně!

Reklama

Byl pozdní večer – první máj – večerní máj – byl přestupů čas. Hvězda ENTERPRISE Matúš „MATYS“ Šimko mění svůj dres a připojuje se ke zbrusu nové sestavě Sampi. Tým ENTERPRISE potvrdil redakci Grunexu, že suma tohoto přestupu je vyšší než částka, za kterou z ENTERPRISE odešel nadějný sniper Forsyyho. Janktova organizace za Matyse tedy s jistotou zaplatila sedmicifernou částku a jedná se tak o druhý úspěšný prodej týmu ENTERPRISE za poslední dobu, který se pohybuje v řádech milionů korun! Přesnou částku přestupu však ani jeden z týmů nespecifikoval.

Společně s Matysem do Janktova týmu přestoupí také Andrej „Adejis“ Kameništiak, kde si zahraje v nově oznámené sestavě okolo Ladislava „GuardiaN“ Kovácse.

Československý CS:GO přestup roku? Enterprise prodávají MATYSE za rekordní částku!

Během devítiměsíčního působení v ENTERPRISE nasbíral MATYS spoustu tuzemských i zahraničních zkušeností, prvenství získal v desáté sezóně COOL Ligy, stal se vicemistrem podzimní Sazka eLEAGUE a dokázal se se svým týmem dostat do čtvrté desítky týmového žebříčku HLTV. Právě na webu HLTV.org disponuje dvacetiletý hráč solidním hodnocením 1.09. Díky tomu je jedním z nejlépe hodnocených domácích hráčů na portále. 

V Sampi se znovu setkává s Adejisem, který stál po jeho boku značnou část své esportové kariéry. Právě toto duo bylo společně s forsyym největší hrozbou všech soupeřů.

„Matúšovi aj Andrejovi patrí veľká vďaka za prácu a úspechy, ktorými pomohli k rastu ENTERPRISE. Obaja sú to mladí a výnimoční hráči a za celú organizáciu im želáme veľa šťastia v osobnom ako aj v profesijnom živote. Ich cestu CS-kom budeme aj naďalej určite sledovať.“ říká COO Jakub Imrich.

O ENTERPRISE

Československá herní organizace ENTERPRISE vznikla v roce 2020 pod záštitou jednoho z manažerů Daniela Křetinského – Miroslava Bodnára. Na úspěších organizace se aktuálně podílí 23 hráčů účastnících se všech lokálních a některých zahraničních soutěží ve hrách Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite, Rocket League a Brawl Stars. Organizace disponuje vlastními gamingovými prostory a studiem v Praze a je vlastněná společností EC Investments.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama