Sampi oznamuje novou sestavu! V čele GuardiaN!
Esport CS:GO Článek Sampi oznamuje novou sestavu! V čele GuardiaN!

Sampi oznamuje novou sestavu! V čele GuardiaN!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

1. 5. 2022 18:46

Nová sestava konečně odhalena! Spekulace o GuardiaNovi potvrzeny!

Reklama

Spekulacím je konec! Sampi konečně odhaluje dlouho očekávaný supertým! V čele sestavy nechybí legendární sniper Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Za rekordní částku do týmu přichází MATYS. Z Enterprise do Sampi putuje také Adejis. Trojici doplní hráč eSuby sAvana a T4gge3d a také trenér z Dynamo ECLOT Bfull.

Dosavadní tým stavěný okolo zkušeného slovenského in-game-leadera Richarda "queztone" Strnádka ukončil své působení v modročerné organizaci prvního května po nevydařeném ročním působení. Společně se svých slovenským kapitánem odešel i twist, SYSTEM, Rutk0 a zur1s. CS:GO sekce Sampi se během queztonova působení účastnila většiny domácích akcí, nejlepším výsledkem ale byla jen bronzová příčka v loňském jarním splitu Sazka eLEAGUE a několik čtvrtých míst.

Největším jménem zbrusu nové sestavy je Ladislav „GuardiaN“ Kovács, který se na československou scénu vrací po devíti letech. Třicetiletý veterán naposledy působil v Singularity po boku Rusa seizeda, svůj poslední zápas v dánské organizaci si připsal v prosinci. Soupisku doplňují Lukáš “sAvana” Lintner z eSuby a Michal “T4gg3d” Vrzal, který si v modročerných barvách zahrál už loni na podzim. 

Vzniklý celek bude stát právě na zkušenostech GuardiaNa, souhře Adejise a MATYSE a talentu mladíků sAvany a T4gge3da. Tajemství je odhaleno a zbývá poslední otázka, vrátí se Sampi do Sazka eLEAGUE, odkud právě kvůli změnám v sestavě museli odstoupit?

Nová sestava SAMPI: Ladislav “GuardiaN” Kovács Andrej “Adejis” Kameništiak Matúš “matys” Šimko Lukáš “sAvana” Lintner Michal “T4gg3d” Vrzal Jakub “bfull” Kokoška (trenér sekce)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama