Český kyborg znovu rozdá fatality v Mortal Kombat 1
Gaming Článek Český kyborg znovu rozdá fatality v Mortal Kombat 1

Český kyborg znovu rozdá fatality v Mortal Kombat 1

Josef Ventrča

Josef Ventrča

7. 7. 2023 17:35

Studio NetherRealm potvrdilo další hratelné postavy.

Reklama

Vývojářské studio NetherRealm odhalilo další kousek z očekávané rebootované bojovky Mortal Kombat 1. Tvůrci tentokrát během livestreamu Kombat Kast potvrdili další hratelné i asistující postavy.

Fiktivní pražský rodák Tomas Vrbada, lépe známý jako Smoke, bude hráčům znovu k dispozici poprvé od dílu z roku 2011. Zabijácký kyborg se sice ještě objevil v Mortal Kombat 11, kde však jeho role byla spíš narativní. Spolu s ním se zpřístupní i polobůh Rain, za něj ale bylo možné hrát už v předchozím díle, protože byl součástí DLC. Vedle těchto nových hratelných přírůstků společnost NetherRealm potvrdila také řadu postav, které se k Mortal Kombat 1 připojí jako asistenti ve stylu Kameo Fighters: Cyrax, Frost, Scorpion a Sektor.

Celkově je tak potvrzených již dvanáct hratelných postav, pro připomenutí to budou Johnny Cage, Kenshi, Kitana, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Raiden, Scorpion, Shang Tsung (k dispozici v rámci předobjednávky) a Sub-Zero.

Mortal Kombat 1 odehrávající se ve znovuzrozeném vesmíru vytvořeném bohem ohně Liu Kangem bude k dispozici na konzolích Xbox Series X/S, PlayStation 5 a PC od 19. září 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama