Chystá se remake NFS: Most Wanted? Dabérka prozradila datum vydání
Gaming Článek Chystá se remake NFS: Most Wanted? Dabérka prozradila datum vydání

Chystá se remake NFS: Most Wanted? Dabérka prozradila datum vydání

Josef Ventrča

Josef Ventrča

13. 7. 2023 09:43

Herečka promluvila na svých sociálních sítích.

Reklama

Herečka Simone Baillyová, která ztvárnila policistku v původním Need for Speed: Most Wanted, možná prozradila, že se chystá remake tohoto slavného dílu populární závodní série od společnosti Electronic Arts. Několik zahraničních redakcí si všimlo tweetu i instagramového příspěvku dabérky, ještě než jej smazala. „Remake Need for Speed: Most Wanted vyjde v roce 2024,“ napsala na sociálních sítích Baillyová, kde pokračovala: „Lajkujte a komentujte, pokud chcete vidět Crosse (Dean McKenzie) a jeho parťačku (Simone Baillyovou) lovit ty nejhledanější.“ Serveru Wccftech se podařilo včas vytvořit i snímek.

Chystá se remake NFS: Most Wanted? Dabérka prozradila datum vydání

Žádné další podrobnosti však herečka již nesdělila. Stejně se tak zahraničním redakcím nepodařilo získat nějaká další vyjádření od jiných osob spjatých s NFS: Most Wanted či jakékoliv informace potvrzující dabérčina slova. Příspěvky však vypadaly věrohodně, protože Baillyová v nich označila účty Electronic Arts a studia Criterion Games, které za úspěšným dílem i jeho rebootem z roku 2012 stálo, a taky zadala mnoho hashtagů odkazujících na Most Wanted. Podezřelé je taky téměř okamžité smazání příspěvků.

Spekulace o možném remaku původního dílu z roku 2005, ve kterém právě Baillyová hrála (v rebootu už nikoliv), přiživuje i fakt, že Electronic Arts v roce 2020 vydal předělávku dílu Hot Pursuit. Ten se u hráčů i kritiků setkal s převážně pozitivními ohlasy.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama