Clash of the Stars míří do větší arény. Známý televizní magnát nasadí boxerské rukavice
i Zdroj: Grunex.com
Článek Clash of the Stars míří do větší arény. Známý televizní magnát nasadí boxerské rukavice

Clash of the Stars míří do větší arény. Známý televizní magnát nasadí boxerské rukavice

Komerční sdělení
24. 1. 2024 08:00

Organizace Clash of the Stars má pro rok 2024 velké plány. V pořadí sedmý galavečer okoření zápas v sumo, historicky první odveta, či debut kontroverzního bojovníka Václava Mikuláška. Vrcholem turnaje bude bitva na ostří nože pod pravidly klasického boxu mezi Jaromírem Soukupem a Alešem Bejrem.

Reklama

Jaromír Soukup jednou z hlavních hvězd Clash of the Stars 7

O bizarní zápasy celebrit, influencerů a rádoby umělců je v Česku čím dál větší zájem. Galavečer Clash of the Stars 7 se uskuteční už 27. ledna ve Sportovní hale Fortuna v pražských Holešovicích před zraky 10 000 diváků. Navzdory navýšené kapacitě se po vstupenkách opět zaprášilo. Tenhle turnaj slibuje velkou porci zábavy i zajímavé sázkařské příležitosti. 

Clash of the Stars 7 svede proti sobě několik známých jmen z nejrůznějších odvětví. Vábení organizace dokonce vyslyšel známý majitel TV Barrandov Jaromír Soukup, jehož popularita dalece přesahuje bojové sporty a vedení v čele s promotérem Tomášem Le Sym to dobře ví.

Soukup se ještě před 10 lety boxu aktivně věnoval. V jeho oficiálních statistikách svítí 25 vítězství, přičemž 19 soupeřů ukončil KO. Pouze jedenkrát odcházel jako poražený, to když si v roce 2005 o soupeře zlomil ruku. V 54 letech je pro něj duel s Bejrem velkým testem nejen dovedností, ale i disciplíny a psychické odolnosti.

Aleš Bejr, přezdívaný „Psychopat“, totiž dokáže soupeře rozebrat ještě před samotným zápasem. Youtuber, herec, bývalý kulturista a velmi svérázná internetová postava, dokáže vzbudit poprask a zvednout tep kamkoliv přijde. Fanoušci ale jeho osobité vystupování a pověstné „brikule“ hltají plnými doušky a v současné době má v zádech obrovskou základnu příznivců.

Baba Jaga si brousí zuby na žraloka

Svůj debut v organizaci Clash of the Stars vyhlíží i Václav Mikulášek, kterého fanoušci dobře znají z působení v profesionální organizaci Oktagon MMA. Zápasník s přezdívkou Baba Jaga se však pro svoje přešlapy musel s Oktagonem rozloučit. Na nové nabídky ale nečekal dlouho.

Laso mu okamžitě hodila právě Clash of the Stars, kde se díky své popularitě může těšit na tučné provize. Na prvním turnaji letošního roku změří Mikulášek své síly s extravagantním Patrikem Hübnerem, alias Žralokem. Ten ve svém prvním utkání dokázal překvapit, když knockoutoval nešťastného Rendyse. Podle aktuálně vypsaných sázek na Clash of the Stars 7 jde ale do vyostřeného MMA zápasu s Babou Jagou v pozici obrovského outsidera.

Hodně zlé krve je také mezi Tadeášem „Gangstaboyem“ Veselým a Miroslavem „Faynem“ Lonerem. Ti dva už se jednou v kleci potkali a vítězství slavil influencer Fayne. Oba však souhlasili s odvetou, která přichází na řadu právě nyní. Velice zajímavou podívanou slibuje i souboj pornohereček Lady Dee vs. Nikol Lauberová.

Je Clash of the Stars zlatý důl, nebo nafouknutá bublina? Názor nechť si udělá každý sám, masivní sledovanost a prakticky nekonečný potenciál se ale v žádném případě nedá zpochybnit.  

Účastníci Clash of the Stars se předhání, kdo udělá větší show a přitáhne tím pozornost. Špičkové sportovní výkony tu rozhodně nečekejte. Vtipné, trapné i šokující momenty naopak Clash of the Stars pravidelně dodává mírou vrchovatou. Poslední lednovou sobotu tomu nebude jinak.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama