Co hrát během karantény zdarma #20: Assassin's Creed 2
i Zdroj: Ubisoft
Hry zdarma Článek Co hrát během karantény zdarma #20: Assassin's Creed 2

Co hrát během karantény zdarma #20: Assassin's Creed 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 4. 2020 10:36

Italský zabiják zdarma do 17. dubna.

Reklama

Ubisoft pokračuje v iniciativně Play Home Together a díky tomu tu máme další díl doporučení k tomu, co hrát doma zdarma. Tentokrát nám francouzské studio naděluje druhý díl ze série Assassin’s Creed.

Tuto sérii asi není třeba představovat. V roli tajemného zabijáka se přesouváme po různých městech, přičemž vždy musíme porazit nepřítele, který by mohl díky své moci ovládnout svět. Alespoň tak se hrály dřívější díly, ještě před restartem série v podobě Origins.

Druhý díl nás konkrétně přesune v roli Ezia do renesanční Itálie v 15. století, a to v novém open-world světě. Kromě soubojů a typického assassínského plížení nás čeká i Itálie s reálnými stavbami. I když jde o starší kousek, a například multiplayer už pochopitelně dávno nefunguje, stále jde o dobrou klasiku, a vedle AC Brotherhood je právě tento díl považován za jeden z nejlepších ze série i díky charismatickému Eziovi.

Pokud máte o Assassin’s Creed 2 zájem, zamiřte na stránky Ubisoftu, kde si můžete hru zdarma vyzvednout a ponechat v knihovně. Čas máte do 17. dubna.

 

Předchozí díly

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama