Corsair uvádí tři nové herní myši a bezdrátovou technologii Slipstream
Technologie Článek Corsair uvádí tři nové herní myši a bezdrátovou technologii Slipstream

Corsair uvádí tři nové herní myši a bezdrátovou technologii Slipstream

Jakub Osička

Jakub Osička

9. 1. 2019 13:57

Corsair uvádí tři nové herní myši a novou bezdrátovou technologii přenosu signálu.

Reklama

Corsair ku příležitosti probíhajícího CESu opět rozšiřuje své portfolio periferií o tři čerstvé přírůstky. Nové myši, které budou v dlani třímat především hráči, nesou název Harpoon RGB Wireless, Ironclaw RGB a M65 RGB Elite.

Není bezdrát jako bezdrát - nová technologie od Corsair

Tím nejzajímavějším modelem je ale právě první zmíněná "harpuna" s bezdrátovým připojením. Corsair s ní totiž zároveň světu představuje také svou novou technologii bezdrátové konektivity Slipstream operující v pásmu 2,4 GHz, které má být velmi efektivní i v zahlceném prostředí v tomto pásmu. Harpoon RGB Wireless slibuje odezvu myši pod 1 ms a silnější signál, než ten, se kterým fungovaly dosavadní modely. Byť je i vliv odezvy mainstreamových bezdrátových řešení diskutabilní, mělo by se jednat o zajímavé vylepšení, kterým se Corsair chce srovnat s klasickým kabelovým řešením.

Přesto na bezdrát ale spoléhat nemusíte. Myš bude možno připojit i prostřednictvím rozhraní bluetooth či USB. Nechybí senzor s rozlišením 10.000 DPI, dobíjecí baterie slibující až 60 hodin provozu a solidní hmotnost 99 gramů. Samozřejmostí je potom ovládání RGB podsvícení přes software iCUE.

Ironclaw pro velké ruce

Další zástupce, drátový Ironclaw RGB, vám bude vyhovovat, pokud máte větší ruce a preferujete uchopení celou dlaní. Vybaven je senzorem PMW3391 s rozlišením až 18.000 DPI (s možností nastavení s přesností na 1 DPI) ve spolupráci s výrobcem PixArt. Vybaven je sedmi plně programovatelnými tlačítky, dvěma dynamickými RGB zónami a váží 105 gramů.

Modifikovatelná M65 RGB Elite

M65 RGB Elite završuje triumvirát nových myší a je vybavena stejným senzorem jako výše zmíněný Ironclaw. Počítat můžete s odolným hliníkovým rámováním, základní hmotností 97 gramů, kterou lze ale jednoduše upravit až na 115 gramů prostřednictvím závaží a i v tomto případě nechybí - jak už název napovídá - RGB prvky podsvícení.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama