[CS:GO] Další major bude u sousedů
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Další major bude u sousedů

[CS:GO] Další major bude u sousedů

Michael Douša

Michael Douša

19. 2. 2019 16:32

StarLadder oficiálně prohlásil, že následující major pod jeho taktovkou bude v Německu.

Reklama

15. major v CS:GO bude celý odehrán v německém Berlíně a play-off bude hráno v ikonické Mercedes-Benz aréně, kde se například také odehrál světový šampionát 2015 v League of Legends nebo loňské PUBG Global Invitational.

Minor turnaje se budou hrát v druhé polovině července, zatímco major samotný začně 20. srpna, hned po hráčské dovolené. To je, co se rozvrhu týče, velká změna oproti loňskému FACEIT Majoru, který začal až pátého září a stal se tak už druhým velkým turnajem po herním "volnu".

Tyto novinky znamenají, že se CS:GO Majory navrátí do Německa, kde už se tři turnaje tohoto rozměru odehrály, všechny ESL One Cologne mezi lety 2014 a 2016. Co je však ještě důležitější, je to poprvé, co právo na major získala společnost StarLadder, tudíž to pro ukrajinskou společnost bude jeden z nejambicióznějších projektů.

[CS:GO] Další major bude u sousedů

"Naše společnost, StarLadder, byla postavena na vášni pro Counter-Strike. Naše první turnaje byly právě před lety v CS. Tato hra byla a je klíčovou součástí toho, čím jsme, vyrostli jsme s ní a nemohu se těšit ani o chlup více. Je to pro nás velká čest, hostit patnáctý výroční Major v takto ohromujících prostorách pro tak neuvěřitelnou komunitu! Uděláme vše pro to, abychom udělali dojem na fanoušky a přinesli jim nezapomenutelný Major!"
- Alexander Chegrinez, StarLadder

 StarLadder ještě neoznámil, kde se budou odehrávat offline části před playoff, ale je pravděpodobné, že se alespoň některé budou hrát v berlinském studiu, které StarLadder otevírá pro PUBG Europe League (PEL).

[CS:GO] Další major bude u sousedů

Bude se tedy hrát v následujících dnech:

  • Červenec 17-21 – Europe & Americas Minors
  • Červenec 24-28 – CIS & Asia Minors
  • Červenec 29 – Minor Play-in
  • Srpen 20-25 – Challengers Stage
  • Srpen 27-September 1 – Legends Stage
  • Září 5-8 – Champions Stage

Detaily ohledně procesu kvalifikace budou ještě upřesněny, lístky budou ke koupi už od dubna, jak píše StarLadder.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama