[CS:GO] Gla1ve se vrací do sestavy Astralis
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Gla1ve se vrací do sestavy Astralis

[CS:GO] Gla1ve se vrací do sestavy Astralis

Michael Douša

Michael Douša

3. 9. 2020 23:17

Legendární IGL Gla1ve nahradí es3taga

Reklama

Lukas "gla1ve" Rossander nahradí v aktivní sestavě Patricka "es3tag" Hansena. Gla1ve je jedním ze dvou hráčů legendární dánské skvadry Astralis, kteří v průběhu letošního května odešli na pauzu ze zdravotních důvodů. Astralis pak čekalo chaotické období, kdy se v týmu vystřídalo několik hráčů, nejdříve Jakob "JUGi" Hansen, poté přišel es3tag a nakonec Lucas "Bubzkji" Andersen, který nahradil výše zmiňovaného JUGiho. Mezitím se na pozici in-game leadera usadil Emil "Magisk" Reif, jehož leaderské schopnosti ale zpochybnili i někteří komentátoři a analytici, například Duncan "Thorin" Shields.

[CS:GO] Gla1ve se vrací do sestavy Astralis

Es3tag se však ohřeje na lavičce nikoliv na trvalo, nýbrž do "příští vhodné chvíle," kdy se do týmu zase navrátí. V mezidobí bude "pozorovat a analyzovat hru a tým i nadále, stejně tak bude pomáhat s přípravou na následující zápasy," píší Astralis ve svém oficiálním vyjádření. 

Vážně se těším, až se vrátím na server. Těžko říct, na jaké úrovni oproti top týmům jako je Complexity budu, ale v poslední době jsem měl vážně dobré tréninky s týmem. Zapojení nových hráčů se povedlo, tak se těším, až si zahraju se svými starými spoluhráči, ale stejně tak s Bubzkjim a es3tagem, oba se už ukázali v tom nejlepším světle.
- Lukas "gla1ve" Rossander
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama