[CS:GO] maLeK posiluje G2 na pozici trenéra
Esport CS:GO Článek [CS:GO] maLeK posiluje G2 na pozici trenéra

[CS:GO] maLeK posiluje G2 na pozici trenéra

Jakub Egermaier

Jakub Egermaier

25. 9. 2018 14:59

G2 oznámilo, že Damien "maLeK" Marcel bude trénovat tým na ESL One New York.

Reklama

MaLeKa zná mnoho hráčů z jeho působení v týmu EnVyUs, který pozoruhodně dovedl k prvnímu finálovému cíli na DreamHack Open Atlanta 2017 a k vystoupení ve finále ESL Pro League Liga 5 a ELEAGUE Premier 2017.

Poté, co byl uvolněn severoamerickou organizací, v květnu vstoupil do týmu 3DMAX a pomohl tomuto celku k 5. - 6. místu v Evropě Minor. Zde porazil tým LeftOut, který byl složen z bývalých hráčů EnVyUs .

Podle G2 představuje jmenování maLeKa "snahu o zlepšení" výkonnosti týmu předtím, než organizace "začne zkoumat dlouhodobější závazky". Francouzský tým nedávno navštívil FACEIT Major a vyšel v New Legends Stage s 2-3 rekordy po ztrátě CompLexity, MIBR a FaZe .

"Jsem rád, že jsem se s těmito kluky opět spojil a žádám od nich jen to nejlepší. Strávili jsme už pár dní společně a já se těším, že je uvidím v akci. Existuje jasná představu o tom, kam směřujeme, a proces, který stojí za tím, je důležitý. Věřím, že začnou tady v NYC." Prohlásil MaLeK.

G2 byli vylosováni do skupiny B na ESL One New York spolu s FaZe , Liquid a NRG . Na úvod této akce se utkají proti FaZe, kde hraje Ladislav "GuardiaN" Kovács.

G2 sestava na ESL New York

Richard "shox" Papillon  Kenny "kennyS" Schrub  Alexandre "bodyy" Pianaro  Edouard "SmithZz" Dubourdeaux  Kévin "Ex6TenZ" Droolans

Damien "maLeK" Marcel - trenér

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama