[CS:GO] Olofmeister znovu mimo FaZe
Esport Článek [CS:GO] Olofmeister znovu mimo FaZe

[CS:GO] Olofmeister znovu mimo FaZe

Michael Douša

Michael Douša

7. 6. 2018 13:00

Olofmeister si znovu dává přestávku z osobních důvodů.

Reklama

Není to dlouho, co se olofmeister vrátil do aktivní sestavy týmu FaZe Clan. Je to téměř přesně týden a půl, co se fanoušci této švédské hvězdy mohli radovat, že FaZe Clan dosáhne nových trofejí a konečně se postaví největší konkurenci ve formě dánských Astralis. Psali jsme o tom zde. Včera však na Twitteru olof napsal:

"Je mi to líto. Myslel jsem, že jsem připraven se vrátit, ale nebyl jsem. Fakt jsem se snažil dát všechno dokupy, ale uspěchal jsem návrat. Je to všechno moje chyba a měl jsem sám sebe poslechnout. Vezmu si mnohem delší přestávku a vrátím se, až budu na 110 % připraven. Moje největší omluva patří mému týmu, který jsem dal do nepředstavitelně nešťastné situace. Také se chci omluvit svým fanouškům.

Děkuji týmu a FaZe za jejich nekonečné pochopení, lásku a podporu.

-Olofm"

[CS:GO] Olofmeister znovu mimo FaZe

Kdo ho nahradí? Doposud za něj "zaskakoval" jiný švéd, Richard "Xizt" Landström, ten teď ovšem hraje v týmu fnatic, takže zpátky přejít nemůže.

Nyní tedy přichází na scénu Jorgen "cromen" Robertsen, bývalý hráč Heroic.

[CS:GO] Olofmeister znovu mimo FaZe

V Londýně na ECS Finals tedy bude FaZe Clan hrát v této sestavě:

Finn "karrigan" Andersen Nikola "NiKo" Kovač Håvard "rain" Nygaard Ladislav "GuardiaN" Kovács Jorgen "cromen" Robertsen (stand-in)

Dalším, kdo se na ECS Finals podívá v jiné sestavě, než doposud bude G2. O změnách v jejich sestavě jsme se mohli dozvědět také zde.    

G2 představili novou sestavu, teď už ovšem oficiálně. "Nová sestava s návratem shoxe a SmithZze, přídavkem Ex6TenZe jako náhradníka, ale zároveň kapitána pro ECS Finals, znamená pro náš tým další krok vpřed a nemůžu se dočkat, než s nimi budu pracovat v Londýně," řekl kouč G2, Jérôme "NiaK" Sudries. Mezitím si NBK a apEX posadí na lavičku. NBK se nechal slyšet, že by se rád připojil do nějakého mezinárodního týmu.

Na ECS Finals se tedy podívají takto:

Richard "shox" Papillon Kenny "kennyS" Schrub Alexandre "bodyy" Pianaro Edouard "SmithZz" Dubourdeaux Kévin "Ex6TenZ" Droolans (stand-in).

Bude jim to fungovat? To se uvidí. ECS Finals začínají již tento víkend, budeme je tedy bedlivě sledovat.

Posledním týmem, jehož sestava se mění, je Ninjas in Pyjamas, kde drakena vymění Lekr0 z fnatic, kam zamířil Xizt právě z FaZe Clanu, kde zaskakoval za olofa. Zamotané, ale kdyžtak si tu větu přečtěte ještě jednou, pomalu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama