CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?
Partnerský obsah Článek CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?

CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

17. 2. 2023 17:25

Herní počítač i konzolové doupě snů. Posadíte se spíš do židle, nebo do křesla?

Reklama

Pod pojmem herní doupě se vám může vybavit leccos. Pro někoho jde o gauč před televizí s konzolí, pro jiné je to našlapaná herní sestava. CZC myslelo v nové akci Be a Gamer na obě skupiny a připravilo rovnou tři herní doupata. Co v nich teda nalezneme?

PC doupě je postavené okolo sestavy CZC.Gaming Paladin GC130 s motivy loňské pecky Dying Light 2. V útrobách nalezneme vyvážené duo v podobě Intel Core i7-12700K a GeForce RTX 3070 Aorus Master od Gigabytu. Chlazení doplňuje all-in-one vodník Waterforce 280 rovněž od Gigabyte Aorus. Zdroj má přiměřený výkon 750 W a certifikaci 80 Plus. RAM o kapacitě 32 GB bude roky stačit a 1 TB NVMe SSD PCIe 4.0 můžete snadno rozšířit přidáním dalších disků.

CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?

Celkově jde o herní sestavu, která si na QHD a ultra detaily poradí s většinou nejnovějších her. V balení doupěte je trochu nešťastně zařazen jen Full HD monitor od Samsungu. Alespoň má obnovovací frekvenci 240 Hz, což ocení kompetitivní hráči. QHD by se zde hodilo více.

Druhou nejdražší položkou v balíku je polohovatelný herní stůl CZC.Gaming Empire. Nabízí USB hub, RGB podsvícení, paměť pro dvě polohy a rozměry 140 × 75 cm. Rozhodně dobrá volba, pokud vám sedne velikost desky. Ke stolu CZC přidává i židli Bastion, která má na kontě slušných 175 hodnocení s průměrem 87 %.

Zbytek balíku doplňují periferie CZC.Gaming - myš Shapeshifter Silent, klávesnice Reaper s TTC Red spínači, sluchátka Hellbound a podložka Barricade RGB XL.

Konzolisté dostanou na výběr mezi PS5 a Xbox Series X setupem. První zmíněný obsahuje konzoli v klasické diskové variantě s oceňovanou hrou God of War Ragnarok. Navíc dostanete druhý DualSense ovladač ve vzhledu Grey Camo a bezdrátová sluchátka Pulse 3D.

CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?

Co by to bylo konzolové doupě bez televize a křesla? CZC u křesla sáhlo po modelu Majesty, televize je pak z dílny TCL. Jde o 55palcový model se 4K rozlišením, HDR Dolby Vision IQ, Dolby Atmos a samozřejmě herním režimem. Ačkoliv nejde o OLED, nýbrž QLED panel, hráčům by měl plně stačit i díky obnovovací frekvenci 144 Hz. Nechybí čtveřice HDMI 2.1 a řada chytrých funkcí.

V případě Xboxu doupěte zůstává stejná televize i křeslo. Samozřejmě se můžete těšit na Xbox Series X. Místo hry vám CZC přibalí oficiální mini ledničku s designem Xboxu. Kromě toho se můžete těšit na bezdrátový headset, Xbox Elite Series 2 ovladač a příslušenství v podobě vyměnitelných páček a tlačítek.

CZC rozdává tři herní doupata, co v nich najdete?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama