CZC slaví 25 let a rozdává herní vybavení a další produkty s 25% slevou
Partnerský obsah Článek CZC slaví 25 let a rozdává herní vybavení a další produkty s 25% slevou

CZC slaví 25 let a rozdává herní vybavení a další produkty s 25% slevou

David Jiránek

David Jiránek

8. 4. 2023 16:23

Chcete ušetřit? CZC slaví a rozdává s pořádnou slevou.

Reklama

CZC se u příležitosti dubnové oslavy 25 let ohlíží se sloganem „Kdo tohle nezná, jako by nebyl [GEEK]" na ikonické produkty, které ovlivnily vývoj technologií i herního světa během jednotlivých let. V průběhu celého měsíce zároveň spouští akční nabídky s 25% slevou na 40 vybraných produktů, které zákazníci naleznou na narozeninové stránce. Kromě této exkluzivní akce nabízí CZC v rámci oslavy narozenin navíc další stovky produktů za akční ceny, které zákazníci získají po zadání kódu.

Hned v pondělí CZC zlevnilo várku pěti produktů. Asi nejžhavějším zbožím byla konzole PlayStation 5 s hrou God of War Ragnarok. Nechyběla ani chytrá televize, sluchátka, LEGO stavebnice nebo aktuální pecka, Hogwarts Legacy. Bohužel pro zájemce o konzoli máme špatnou zprávu, jen se po nich zaprášilo.

CZC slaví 25 let a rozdává herní vybavení a další produkty s 25% slevou

CZC speciální nabídku hned na rozšířilo na 10 produktů a aktuálně je ve slevě třeba akční kamera, telefon, notebook nebo karetní hra Pokémon. Příští týden se do akce zařadí nové položky.

„I po 25 letech na trhu si stále držíme naši geekovskou DNA. Slavíme proto stylově a budeme rádi, když i zákazníci budou slavit s námi. Proto jsme pro ně vybrali čtyřicítku produktů, které zařazujeme od pondělí 3. dubna postupně do nabídky za absolutně bezkonkurenční ceny. Obrovský zájem o akci, který se projevil hned v prvních minutách od spuštění, nás moc potěšil a uvažujeme proto o rozšíření nabídky o několik dalších produktů,“ doplňuje Milan Duda, ředitel marketingu CZC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama