dalsi-zakonceni-hry-ktere-se-zaryje-do-pameti-hracu
Gaming Článek Další zakončení hry, které se zaryje do paměti hráčů?

Další zakončení hry, které se zaryje do paměti hráčů?

Pavel Němec

Pavel Němec

5. 4. 2016 19:39

Uncharted 4 má mít konec, na který se jen tak nezapomene, co přesně se stane?

Reklama

Další zakončení hry, které se zaryje do paměti hráčů?

S blížící se Mafií 3 si stále hlouběji připomínáme konec druhého dílu, který byl opravdu podivuhodný a pro hráče zbytečně až moc krutý. Ale co si budeme povídat, takové konce her svoje fanoušky ještě více nalákají na pokračování, takže to svoje plusy samozřejmě má. Teď se ale blíží další titul, jehož konec bude a vlastně už teď je nevyzpytatelný.

Další zakončení hry, které se zaryje do paměti hráčů?

Ano, jak jste z názvu poznali, řeč je o Uncharted 4 s podtitulem A Thief's End. Ředitel projektu Neil Druckmann v rozhovoru pro server IGN uvedl, že o konci hry budou hráči ještě dlouho diskutovat a že lhostejnost, je to poslední, co by v příběhu hry chtěl vidět. Na otázku, zda hlavní postava (Nathan Drake) na konci 4. dílu zemře odpověděl se smíchem:"Opravdu chcete, abych vám to prozradil? Ve skutečnosti to nechcete." Co si o konci hry myslíte vy a jak by jste chtěli aby to dopadlo?

Dnešním dnem bylo také zveřejněno mnoho materiálu ke hře, takže pokud se chcete podívat na více než jen na tuhle misi odehrávající se na Madagascaru, na internetu nebo uvedeném zdroji je toho opravdu hodně. Připomínáme, že hra vyjde 10. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama