Další změna na mapě Breeze je ostře kritizovaná. Dle hráčů už neví ani sami vývojáři, co dělají
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Další změna na mapě Breeze je ostře kritizovaná. Dle hráčů už neví ani sami vývojáři, co dělají

Další změna na mapě Breeze je ostře kritizovaná. Dle hráčů už neví ani sami vývojáři, co dělají

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

21. 1. 2024 18:00

V blížících se patch notes 8.01 by se měla objevit zásadní změna na mapě Breeze. Ta byla již jednou významně upravena, ale vývojáři se rozhodli jednu změnu z patche 7.04 zvrátit. Nyní jsou pod palbou ostré kritiky.

Reklama

Breeze je ve Valorantu jedna z map, která si prošla opravdu velkými změnami. Spolu s příchodem nejnovější mapy Sunset byla ve 2. epizodě Aktu 7 se svými významnými úpravami opět navrácena do rotace map.

Dočkala se zjednodušení midu, uzavření některých průchodů nebo drobných úprav obou sitů. Jednou z nejvýraznějších změn však bylo kompletní uzavření A Hall, která se tak stala pouhým oknem, namísto přímé cesty až na spawn obránců. Tato změna se tehdy setkala se smíšenými ohlasy.

Před pár dny však Riot oznámil, že Breeze čeká další úprava. V nadcházejícím patchi 8.01 by měla být A Hall opětovně otevřená. Jako důvod vývojáři uvedli, že bylo tehdejší uzavření prostoru příliš restriktivní.

Zvrácení této změny hráči ostře kritizují. Někteří jsou zklamaní z dalšího otevřeného průchodu, jiným nevadí ani tolik samotná změna, jako spíše rozhodnutí Riot Games původní změnu rušit. Dle některých slov už prý ani sami vývojáři nevědí, co dělají.

Zároveň takto významná změna přichází jen týdny před začátkem nové sezóny. Nejen hráči Premieru, ale také profíci a hráči VCT turnajů tak mají jen krátký čas se změně přizpůsobit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama