Veteráni z CD Projekt Red pracují na hře Dawnwalker
i Zdroj: Rebel Wolves
Gaming Článek Veteráni z CD Projekt Red pracují na hře Dawnwalker

Veteráni z CD Projekt Red pracují na hře Dawnwalker

Monika Kočicová

Monika Kočicová

19. 1. 2024 18:30

Bývalí vývojáři z CD Projekt Red v rámci svého nově založeného studia Rebel Wolves potvrdili dřívější spekulace, že pracují na nové hře. Ukázali i první artwork.

Reklama

Vývojářské studio Rebel Wolves v příspěvku na sociální síti X oficiálně potvrdilo, že jejich první hra se jmenuje Dawnwalker. Spolu s tímto oznámením vývojáři odhalili také tapetu se zbrusu novým artworkem, na kterém je šermíř vyskakující ze stínů.

Zmrzlé peklo. Hratelnost Frostpunk 2 představena na prvních záběrech
i Zdroj: 11 bit studios

Zmrzlé peklo. Hratelnost Frostpunk 2 představena na prvních záběrech

Krátké video představilo záběry z hraní očekávaného titulu Frostpunk 2. Záběry mající až depresivní vyznění ukazují, že…

19. 1. 2024 18:15

O titulu Dawnwalker se však zatím příliš mnoho informací neví. Insider Kurakasis jíž dřív uvedl nepotvrzené spekulace, že by se mělo jednat o temné fantasy RPG s otevřeným světem. Minulý týden pouze kreativní ředitel Mateusz Tomaszkiewicz sdělil, že nová hra umožní při opětovném hraní různé volby a prostor pro experimentování. Zmínil také, že cílem týmu bylo vytvořit svět, který uživatelé budou chtít prozkoumat a ponořit se do něj. To rozvířilo dohady, že titul nejspíš bude silně založený i na příběhu. Na víc oficiálních informací se však musí počkat. 

Hra bude jistě patřit mezi sledované projekty, jelikož studio Rebel Wolves se s velké části skládá z bývalých vývojářů z CD Projekt Red, tudíž očekávání jsou vysoká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama