Dead By Daylight bude mít crossover s Vetřelcem
Gaming Článek Dead By Daylight bude mít crossover s Vetřelcem

Dead By Daylight bude mít crossover s Vetřelcem

Adam Němec

Adam Němec

2. 8. 2023 17:36

Jen před pár dny do Dead By Daylight zavítala filmová ikona a nyní už víme o dalším crossoveru.

Reklama

Jen před pár dny do Dead By Daylight zavítala filmová ikona v podobě legendárního Nicolase Cage a nyní už máme oficiální oznámení o příchodu dalšího známého ze stříbrného plátna, tentokrát se však nebude jednat pouze o přeživšího, ale rovnou o celou novou kapitolu ve jménu Vetřelce. Teaser od Behaviour Interactive láká na prostředí vesmírné lodi a na pár vteřin také můžeme zahlédnout Xenomorpha, který bez pochyby bude novým vrahem v této kapitole.

Blížších detailů se dočkáme brzy

Kromě samotného teaseru zatím nemáme žádné další informace, ale trailer slibuje, že se novinek dočkáme 8. srpna, i z teaseru se ovšem dá odhadnout, že se crossover bude nejspíše držet prvního dílu a navštívíme loď Nostromo. Na první pohled sice prostředí může vypadat jako generická vesmírná loď z universa Vetřelce, ale bystrý sledující si na pár vteřin může všimnout zrzavého kocoura Jonesyho, který tuto loď v prvním díle obýval a zároveň byl spolu s Ellen Ripleyovou jeden z dvou přeživších Xenomorphova lovu.

Samotné odhalení bylo pro mnohé překvapením, jelikož samotné studio v minulosti prohlásilo, že se kvůli technickým limitacím herního enginu žádných nehumanoidních vrahů nedočkáme a nejblíže tomuto konceptu byl v minulosti Demogorgon ze Stranger Things. Toto odhalení by tak zároveň mohlo znamenat předzvěst dalším legendárním filmovým monstrům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama