Dead Island 2 je gold a vyjde o týden dříve
Gaming Článek Dead Island 2 je gold a vyjde o týden dříve

Dead Island 2 je gold a vyjde o týden dříve

Adam Král

Adam Král

15. 2. 2023 13:46

Těšíte se na zápach rozkládajícího se masa?

Reklama

Na druhý díl akční hry s názvem Dead Island se čeká už velmi dlouhou dobu. Poprvé došlo k oznámení na události E3 v roce 2014, přičemž vývoj měli na starosti vývojáři ze studia Yager. Vývoj se poté přesunul na Sumo Digital a v roce 2019 na Dambuster, kteří štafetu hrdinně převzali a minulý rok na Gamescomu se podělili o další detaily a došlo i na datum vydání, originálně stanovené na únor. Po několika měsících vývoje ale bylo jasné, že vývojáři potřebují vše doladit a Dead Island 2 přesunuli na 28. dubna.

Nyní tvůrci z Dambuster vydali tweet, ve kterém zmiňují, že hra je gold, což znamená její připravenost k vydání. A aby nenechali fanoušky dlouho čekat, datum vydání přesunuli o týden dříve, tedy na 21. dubna.

Ptali jste se, máte to mít. Dead Island 2 vstoupil do gold fáze a vychází o týden dříve. Uvidíme se v HELL-A [spojení Hell a Los Angeles, pozn. redakce] už 21. dubna 2023!

Možnost hrát titul dříve tak jistě využijí všichni fanoušci. Původně hra sdílela datum vydání i se Star Wars Jedi: Survivor, ale jak Dead Island, tak Star Wars nakonec byly odloženy. Dead Island 2 vychází pro počítače skrz Epic Games Store a obě dvě generace PlayStationu a Xboxu s podporou českých titulků, a to už 21. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama