Death Stranding 2 se ukázalo v dechberoucím traileru
i Zdroj: Kojima Productions
Gaming Death Stranding 2 Článek Death Stranding 2 se ukázalo v dechberoucím traileru

Death Stranding 2 se ukázalo v dechberoucím traileru

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1. 2. 2024 12:00

Během State of Play vývojáři z Kojima Productions představili novou ukázku k nadcházejícímu titulu Death Stranding 2: On the Beach. Nezklamala a je plná tajemna.

Reklama

Pokračování unikátní a jedné z nejvýraznějších sérií pro PlayStation, a později i pro PC, Death Stranding ukázalo střípky z hratelnosti i děje. Tedy pokud pochopíte, co přesně chtěl kolektiv kolem Hidea Kodžimy sdělit. Téměř desetiminutová ukázka z druhého dílu nazvaného On the Beach, která byla odhalena na State of Play, totiž v sobě skrývá opět mnoho záhad.

Hideo Kodžima pracuje na další nové hře
i Zdroj: Kojima Productions

Hideo Kodžima pracuje na další nové hře

Vývojář Hideo Kodžima během State of Play sdělil, že pracuje na novém špionážním titulu, který bude propojený s filmem.

1. 2. 2024 13:30

Z nového traileru jsme se dozvěděli, že lidstvo je i po událostech z jedničky stále na pokraji vyhynutí, a proto je nutné nadále spojit společnost. Proto se Sam Bridges, hlavní hrdina, jehož roli ztvárňuje Norman Reedus, a skupina dalších lidí vydává na cestu kolem světa. K tomu jim poslouží loď DHV Magellan. Nejspíš tak lze očekávat podobnou hratelnost jako v předchozím dílu, ačkoliv tentokrát procestujeme ještě víc oblastí v otevřeném světě, kde potkáme známé i nové postavy. Samozřejmě budeme čelit i mnohým překážkám jako záplavám, lavinám i monstrům a nebude chybět ani Higgs.

Ve videu už od začátku lze vidět i několik bizarních i zajímavých scén, například postavu Fragile – ztvárněnou herečkou Léou Seydoux – která má obličejovou masku vyrobenou z rukou, tajemného člověka uzavřeného v jakési podivné skořápce a dítě krkající miniaturní vesmírnou loď. K dispozici je taky humorný břichomluvecký panák, který visí na výbavě hráčovy postavy.

Fanoušci se opět mohou těšit na úžasné ultrarealistické grafické zpracování, které opravdu vyrazí dech. Zejména postavy naprosto vynikají. Studio Kojima Productions zatím nesdělilo přesné datum vydání, ale podle vývojářů to nebude dřív než v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama