Divinity: Original Sin 2 vyšlo na Switch
Gaming Článek Divinity: Original Sin 2 vyšlo na Switch

Divinity: Original Sin 2 vyšlo na Switch

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

10. 9. 2019 13:22

Úspěšné izometrické RPG ze staré školy si užijete i na cestách. Vychází na Nintendo Switch.

Reklama

Na Nintendo Switch dorazila další úspěšná hra, kterou je izometrické RPG ze staré školy - Divinity: Original Sin 2 ve své definitivní edici. Tento duchovní nástupce starých hardcore RPGček vychází právě teď! 

Divinity: Original Sin 2 vás zavede do fantasy světa Rivellon, kde si budete moci užít fantastické tahové souboje, spravování a přizpůsobování svých hrdinů přesně podle vašich představ a v neposlední řadě také cestovat po obrovském a zcela interaktivním světě, kterým vás protáhne ještě lepší příběh. Toto všechno si budete moci užívat nejen jako vlk samotář, ale i s partou až 3 kamarádů! Divinity: Original Sin 2 totiž umožňuje hraní až ve čtyřech lidí najednou a tak své dobrodružství můžete sdílet i se svými přáteli. 

Pokud však máte hru už dohranou na PC, určitě vás potěší zpráva, že na svém Switchi nebudete muset začínat znovu, jelikož hra nabízí cross-platform save. Tudíž si svou uloženou hru na steamu můžete v klidu přesunout na Switch a pokračovat na cestách přesně tam, kde jste skončili. Divinity: Original Sin 2 vychází na Nintendo Swich v Definitivní edici, která kromě základní hry obsahuje také tzv. Gift pack s bezplatnými DLC. Zatím vyšli dva, ale další už jsou na cestě a vyjdou v průběhu jednoho roku.

Divinity: Original Sin 2 vychází právě teď a vy si ji můžete pořídit za 1 250 Kč na Nintendo Shopu nebo také ve verzi pro PC, Xbox One nebo PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama