do-call-of-duty-black-ops-iii-miri-zombici
Gaming Článek Do Call of Duty Black Ops III míří zombíci

Do Call of Duty Black Ops III míří zombíci

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

13. 4. 2016 12:17

Víme vše o novém DLC do Call of Duty Black Ops III.

Reklama

Do Call of Duty Black Ops III míří zombíci

Nové DLC do hry CoD Black Ops III na herní konzoli PS4 zamíří již za týden, tedy v úterý 19. dubna. Ostatní hráči si budou muset ještě počkat, k těm se zombíci přiřítí až v květnu. A co všechno tohle Eclipse DLC přinese? Jednak to budou čtyři nové multiplayerové mapy:

  • Verge - boj nad jedním z posledních vodních zdrojů, úkolem hráčů je zabrat důležité body jako klíčové mosty, pevnosti, tunelové systémy, vodopády..
  • Spire - Letištní terminál vysoko v oblacích, velké a otevřené plochy podporují intenzivní souboje. Musíte si dávat pozor, jeden špatný krok vás může stát život.
  • Rift - Vojenský komplex, kde jednou ze zbraní bude díky velikosti mapy chytrý a důmyslný pohyb vpřed.
  • Knockout - Tradiční tzv. shaolin temple s historickým nádechem, připravená pro krvavé kung-fu turnaje, samozřejmě se zbraněmi.

Do Call of Duty Black Ops III míří zombíci

A teď už ke slibovaným zombie příšerám. Ti se k nám podívají v nové kampani s názvem Zetsubou No Shima. Není třeba cokoliv dodávat, stačí se podívat na nový trailer, který opravdu upoutá a o koupi DLC budete v tu ránu rozhodnuti. Pokud budete pozorně sledovat, všimnete si dalších neoficiálních novinek, které tenhle balíček přinese, jako jsou noví nepřátelé, nebo možná i zbraně, které doteď všem hráčům přístupné nebyli.

Cena DLC se bude pohybovat kolem 15€ (spíše o něco málo méně), ovšem pokud jste vlastníky Season Passu, dodatečný obsah budete mít zdarma. Pokud chcete o tomto DLC získat ještě více informací, nebo si jen prohlídnout obrázky map a podobně, navštivte webovou stránku Call of Duty. Další možností jsou i videa na YouTube, tato novinka je totiž předmětem diskuse řady YouTuberů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama