Do Dead By Daylight se vrací Stranger Things
i Zdroj: Behaviour Interactive
Gaming Dead by Daylight Článek Do Dead By Daylight se vrací Stranger Things

Do Dead By Daylight se vrací Stranger Things

Adam Němec

Adam Němec

8. 11. 2023 10:50

Fanoušci populárního seriálu Stranger Things z díly Netflixu jistě zaregistrovali, že v pondělí 6. listopadu proběhl Stranger Things Day. Netflix během něj slaví a oznamuje novinky spojené se seriálem. Jednou z nich je právě návrat kolaborace Stranger Things s populární multiplayerovkou Dead By Daylight.

Reklama

Obsah kolaborace se od jejího zmizení v roce 2021 nijak nezměnil. Zakoupením celého balíčku obdržíte staronového vraha v podobě Demogorgona, který si umí kopat tunely a tak na přeživší vyskočit ať jsou kdekoliv. Jako protivníci se mu postaví Nancy Wheeler a Steve Harrington. Zároveň se do hry vrací mapa Hawkins National Library.

Pro fanoušky je to samozřejmě velká zpráva. Za dva roky, během kterých byl tento balíček nedostupný, se cena za jeho klíče na překupnických stránkách vyšplhala na stovky eur. Nyní se celý balíček dá sehnat za zhruba 12 eur na všech oficiálních distribučních platformách.

Hráči, kteří si během posledních dvou let pořídili exkluzivní perky postav, jež byly během jejich nepřítomnosti zařazeny mezi standardní, je nadále budou mít dostupné na svých postavác. V budoucím updatu by ovšem měla být těmto perkům navrácena exkluzivita k vrahovi a přeživším, takže si je hráči budou muset zakoupit nebo perky pořídit přes herní funkci Shrine of Secrets.

Dead By Daylight: Stranger Things je dostupné na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. Správní GEEKové si mohou pořídit parádní merch a figurky Stranger Things u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama