Do GTA V online zamířila největší novinka od roku 2013
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming Grand Theft Auto V Článek Do GTA V online zamířila největší novinka od roku 2013

Do GTA V online zamířila největší novinka od roku 2013

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

13. 3. 2024 16:00

Nejnovější aktualizace pro online svět ve hře GTA V přichází s novou misí, která hráčům přinese největší novinku od vydání celé hry. Jedná se o naprosto jedinečnou zkušenost, kterou hráči v online světě za posledních téměř 11 let obdrželi.

Reklama

Na počátku března se na platformě X (původně Twitter) objevilo oznámení od účtu GTA News o nové misi pro multiplayer mód s názvem Cluckin' Bell Farm Raid. Tehdy ještě nebylo známé, čím by měla být tato loupež zajímavá, to ale prozradil hned další příspěvek.

V této misi budete muset se svými parťáky překazit velké výrobní a obchodní drogové operace, o což vás požádá nováček v policejním sboru. V celé misi bude potřeba splnit více úkolů. Jde například o přepadení zkorumpovaných podniků, kde se perou peníze nebo o krádež notebooku, ve kterém se nachází aktuální informace o operacích kartelu a pořadí některých z úkolů si můžete zvolit sami.

V každém případě ale vaše kroky musí vést k tomu, abyste se dostali do továrny Cluckin' Bell. A právě k tomu vám poslouží nákladní vlak, který kartel používá k zásobování. Jedná se tak v GTA V online poprvé o možnost řídit vlak bez dodatečných módů. 

Podle dostupných informací se však bohužel jedná o pouze omezenou možnost a řídit vlak si mimo tuto misi hráči nevyzkouší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama