Dynamo Eclot si zahraje Kingston Fury Grunex Masters!
Esport Rocket League Článek Dynamo Eclot si zahraje Kingston Fury Grunex Masters!

Dynamo Eclot si zahraje Kingston Fury Grunex Masters!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 11. 2021 15:43

Dynamo Eclot představilo novou Rocket League sestavu, která naskočí do Kingston Fury Grunex Masters.

Reklama

Hráči Rocket League netrpělivě vyhlíží začátek druhé sezony Kingston Fury Grunex Masters, kam se probojovalo nejlepších 6 domácích týmů. Necelý týden před prvním kolem však přichází šokující oznámení z tábora Dynama Eclot. Tým doposud hrající pod názvem Always SUPERSONIC ve složení Morimad, Getty a ems si na poslední chvíli plácl s ambiciózní organizací, která vznikla spojením hokejového klubu HC Dynamo Pardubice a tradiční české organizace Eclot.

Kingston Fury Grunex Masters se Dynamo letos potká s dalšími úspěšnými českými a slovenskými kluby. V cestě za titulem jim bude stát favorit z Liberce, tým Sinners a sestava Enterprise, která si v první sezoně připsala druhé místo. Svoji pozici si zpět vybojovali také hráči DGG Esports. Poprvé se v základní části Kingston Fury Grunex Masters představí také eSuba a tým Triple Commit.

Dynamo Eclot operuje v nejvyšších domácích ligách také v CS:GO a League of Legends. Samostatně pak HC Dynamo Pardubice reprezentují hráči v ENYAQ Hockey League, která se každoročně odehrává v nejnovějším ročníku hry NHL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama