Staňte se mistry Evropy. EA Sports FC 24 dostane nový režim
i Zdroj: EA
Gaming FC 24 Článek Staňte se mistry Evropy. EA Sports FC 24 dostane nový režim

Staňte se mistry Evropy. EA Sports FC 24 dostane nový režim

Josef Ventrča

Josef Ventrča

24. 11. 2023 17:15

Do oblíbeného fotbalového simulátoru přibyde UEFA Euro 2024. Fanoušci Ultimate Team získají speciální předměty.

Reklama

Vývojáři EA Sports FC 24 kromě tradičních aktualizací chystají i jednu speciální. V rámci bezplatného patche v létě příštího roku se do hry přidá režim pro hraní mezinárodního turnaje UEFA Euro 2024. „Těší nás, že můžeme dále rozšířit naše partnerství se společností EA a Mistrovství Evropy se stane součástí hry,“ uvedl v prohlášení marketingový ředitel UEFA Guy-Laurent Epstein.

„Evropský šampionát je jedním z nejživějších a nejzajímavějších fotbalových turnajů na světě, proto jsme nadšení, že se do něj mohou zapojit miliony hráčů EA Sports FC 24 v tak autentickém prostředí,“ sdělil Epstein. Právě turnaje spadající pod Unii evropských fotbalových asociací, jako například Liga mistrů nebo Evropská liga, jsou jedním ze základních pilířů pro zachování důrazu série na autenticitu. Pokračující spolupráce s organizací UEFA je pro Electronic Arts obzvlášť důležitá, kdy skončilo její partnerství s FIFA, kvůli čemu je v budoucnu nepravděpodobné, že by hra měla oficiální licenci pro nadcházející Mistrovství Světa mužů i žen.

Novinka ovlivní i fanoušky režimu Ultimate Team. Hráči, kteří si zahrají EA Sports FC 24 do 16. ledna 2024, získají jeden ze šesti hráčských předmětů UEFA Euro 2024 Ultimate Team, které se začnou distribuovat 18. prosince. Jedná se o speciální balíček fotbalistů, kteří obdrží svou mezinárodní podobu. Těmi budou:

  • Jack Grealish (Anglie)
  • Ousmane Dembélé (Francie)
  • Federico Chiesa (Itálie)
  • Florian Wirtz (Německo)
  • Virgil Van Djik (Nizozemsko)
  • Alvaro Morata (Španělsko)

Aktualizace bude součástí všech verzí hry, tedy se na ni mohou těšit uživatelé na PC a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. EA Sports FC 24 můžete pořídit také u našeho partnera na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama