EA Sports FC 24 uvádí první trailer a láká na představení hry
Gaming Článek EA Sports FC 24 uvádí první trailer a láká na představení hry

EA Sports FC 24 uvádí první trailer a láká na představení hry

Jarmil Černý

Jarmil Černý

10. 7. 2023 20:55

EA Sports FC 24 láká fanoušky na datum představení hry.

Reklama

EA Sports FC 24 od Electronic Arts právě obdržel datum, kdy se nedočkavá komunita dozví více informací o „novém“ fotbalovém simulátoru, který převezme štafetu po hře FIFA. V EA s prvním trailerem pravděpodobně spustili marketingovou kampaň ke své nové fotbalové hře. Hráče lákají na datum 13. července, kdy by měl vyjít trailer se záběry ze hry.

Očekávanému příchodu EA Sports FC 24 předchází spoustu neověřených spekulací, které se zveřejňováním nových informací začínají dostávat reálné obrysy. Největší obavy hráčů ohledně ztráty licencí po rozchodu EA s fotbalovou Mezinárodní federace fotbalových asociací se postupně ukazují jako zbytečné. Z úvodní stránky, kterou EA spustila v dubnu je jasné, že se hra bude opět pyšnit zástupem slavných hráčů, klubů i lig. Trailer také víceméně potvrdil některé teorie, že se v EA Sports FC 24 objeví smíšené týmy mužů a žen.

Datum vydání by se fanoušci mohli dozvědět právě 13. července, kdy se EA chystá vydat gameplay trailer. Mezi insidery se nejvíce skloňuje datum 29. září.

Starší díly FIFA či spoustu dalších her od EA najdeš u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama