Elisa Masters Espoo 2023 je v plném proudu, jak to zatím vypadá?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Sydney-2023/i-g65NgSb/A
Esport Counter Strike 2 Článek Elisa Masters Espoo 2023 je v plném proudu, jak to zatím vypadá?

Elisa Masters Espoo 2023 je v plném proudu, jak to zatím vypadá?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

30. 11. 2023 19:44

Již dříve tento týden byl zahájen další severský event, tentokrát ve finském Espoo, kterého se účastní týmy z celého světa. Ze známějších jmen například MOUZ a FURIA, nesmí ale chybět ani legendy jako ENCE či fnatic.

Reklama

Elisa Masters Espoo, event vyplňující mezeru mezi BLAST Premier Fall Final a BLAST Premier World Final 2023 se rozjel ve středu a v tento moment již jeden tým postoupil do play-off a jeden byl eliminován.

Prvním postupujícím týmem ze skupiny A jsou domácí Finové z HAVU, kteří úspěšně odstartovali v zápasu s ENCE, kteří v posledních týdnech prošli drastickými změnami a není tak úplně překvapivé, že se jim zatím nedaří tak, jak by si přáli. Postup do semifinále si ale HAVU upevnili bo3 utkáním proti GamerLegion, kteří podlehli až na poslední mapě. Rozhodně to nebyl nudný zápas a bylo na co koukat. 

Ze skupiny A je ale i první eliminovaný tým, kterým jsou fnatic. I ti, stejně jako ENCE, prošli velkými změnami v posledních dnech a tak jejich hra není na takové úrovni, na jaké by si ji přáli. Hráči ještě neměli dostatek času na to se pořádně sehrát v nové sestavě. Přesně naopak od HAVU, fnatic byly převálcováni jak v bo1 proti GamerLegion tak i v BO3 proti ENCE. I přesto se dá předpokládat, že se v dalších týdnech budou jejich výkony jen zlepšovat.

Ani ve skupině B nejsou o moc pozadu. Sice tam zatím není ani jeden postupující či eliminovaný tým, ale hraje se tam jako o život. Nejlépe na tom momentálně jsou Apeks se dvěma odehranými zápasy, které oba vyhráli a jsou tak vítězi skupiny B. Ještě není rozhodnuté druhé místo, které stejně jako první postupuje do semifinále. V ohrožení jsou MOUZ a Complexity, kteří právě hrají proti sobě o to, kdo bude eliminován a kdo naopak vypadne. 

Elisa Masters Espoo 2023 ještě zdaleka ale není u konce a může se to vyvinout jakkoliv. Všechny zápasy můžete sledovat na:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama